Следва

Колекциите Resort 2014 - Valentino

Дефилета: Rag&Bone есен-зима 2013/14

Есенната колекция на Rag&Bone надминава очакванията ни за марката. Жената е завършена и напълно оформена...

All fashion преди 10 години

Есенната колекция на Rag&Bone надминава очакванията ни за марката. Жената е завършена и напълно оформена, преминала през нежните докосвания и извайвания на основателите Маркъс Уейнрайт и Дейвид Невил.

Двамата дизайнери остават верни на вярата в денима, но в есенната колекция приема нови измерения. Отправната точка е авиацията и винтидж костюмите, които са дългогодишна мания на Маркъс.

Многото влияния предлагат на дуета обширни идеи, разказани чрез последователни истории, свързани помежду си с текстура, мотиви и силуети.

Виждаме сако от туид с гумирани панталони и кожа, мини поли и парка, всичко е великолепно и не можем да се спрем на една и две визии.

Двамата дизайнери си играят с материите и създават чудеса в сини, маслинени, черни и кафяви отенъци. Колекцията преминава по модния подиум със свой вик и ни подчинява на безупречността си.

Виж още за марката Rag&Bone тук>>
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.