Следва

Кампаниите - Dolce & Gabbana есен-зима 2013/14

Кадифена мекота от Braun

Любимият ни сезон изисква безупречен гардероб, но и мека и красива кожа, която да показваме смело на плажа или в ...

Shopping преди 10 години

Лято е. Ние вече преобразихме гардероба си и ходим по сандали, леко облечени и готови за истински летни емоции. Любимият ни сезон изисква безупречен гардероб, но и мека и красива кожа, която да показваме смело на плажа или в града, облечени само в къса ефирна рокля. На помощ и тази година идва епилаторът Braun Silk-épil 5, който притежава високо ефикасни масажни ролки, а те не са за подценяване- активно стимулират кожата за изключително нежна епилация, а охлаждащата ръкавица подготвя кожата ни преди епилация, а след това я успокоява.

Новостите в технологията на Braun сега правят епилирането още по-ефикасно, а кожата ни още по-кадифено мека. 40-те пинсети са създадени, за да осигурят максималния ъгъл на захват на косъмчетата, дори на най-близките до кожата, като гарантират по-добро премахване дори на най-късите (0.5mm).

Любимата ни част идва със системата за високочестотен масаж, която стимулира кожата и ефективно успокоява чувството на дърпане по време на епилиране, като по този наичин й осигурява максимален комфорт.

Новият Silk-épil 5 е супер удобен, защото е снабден с подвижна глава, която може да се върти под ъгъл до 15 градуса напред и назад. Това означава, че достига до всеки контур на тялото ни. Системата SoftLift Tips® ефективно повдига дори най-трудните за захващане косъмчета, като им помага да се „насочат“ към пинсетите, докато системата Smartlight помага лесно да управляваш процеса по епилация и осветява дори най-тънките косъмчета, така че да не ги пропуснем.

Новият Silk-épil 5 е нашето решение за лятото. Той е изключително ефективен, грижовен и безценен. Слагаме го в багажа ни за всяко пътуване и не спираме с летните емоции.
 

 

More Shopping