Следва

Разточителна съботно-неделна рецепта - домашна лимонада

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 24.06 – 30.06

Ще имаш успех в паричните въпроси и планирането на семейния бюджет. Може да помислиш за ремонт или модернизация на ...

Astro преди 10 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ще имаш успех във всичко, дори ще помагаш и на другите. Продължавай в този дух! Единственото, на което трябва да обърнеш внимание през тази седмица е храненето. Няма да си във форма ако цяла седмица хапваш тлъсти пържоли с макарони. Направи менюто си разнообразно и консумирай главно плодови и зеленчукови салати, и свежи сокове. Освен това, не се опитвай да лъжеш партньора си по никакъв повод. Лъжата ти ще бъде незабавно изобличена, а ти ще се почувстваш доста неудобно.

Благоприятни дни - 26, 29
Неблагоприятни дни - 24


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

В понеделник има вероятност от пречки, забавяния, проблеми, заради които ще започнеш да нервничиш. Във вторник и сряда не отлагай нищо за утре – живей тук и сега. През втората половина на седмицата с един замах ще се справиш с натрупалите се проблеми вкъщи. Очакват те топли отношения с любимия човек – ще си настроен миролюбиво, ще си готов да прощаваш „грешките” на половинката си и да водиш конструктивен диалог.

Благоприятни дни - 27, 28
Неблагоприятни дни - 24


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През този период може малко да се усложнят отношенията с партньора, заради различия в плановете и разминаване в интересите. Но с малко усилия от твоя страна може да направиш „мост към любовта и приятелството”. Не позволявай потока от емоции да се разгърне в гневен изблик. .Ако в плановете ти влиза посещение на козметичен салон или фризьор, звездите те съветват да ги отложиш за другата седмица – сегашния период не е много подходящ за подобни мероприятия.

Благоприятни дни - 25, 29, 30
Неблагоприятни дни - 27


РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица ще ти се иска да поемеш в нова посока. Довери се на интуицията си, ако чувстваш необходимост спешно да разрешиш някой личен въпрос, или незабавно да се заемеш с нещо ново. Очакват те невероятни успехи в деловата сфера и непознати вълнуващи чувства! Във всичко ще те съпътстват твоя разум и логика. Но сега е по-разумно да се оставиш на волята на съдбата.

Благоприятни дни - 25, 26, 29
Неблагоприятни дни - 27

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През тази седмица ще ти стигнат силите и енергията да реализираш замислените планове и идеи. Доверието към партньорите е хубава черта, но понякога е по-добре да се убедиш още веднъж в тяхната надеждност. Понеделник и вторник са успешни дни и ще имаш възможността да свършиш много от замисленото. В сряда предложенията ти ще бъдат чути и одобрени от шефа. Четвъртък и петък може да се окажат доста напрегнати и трудни дни, изискващи от теб търпение и максимална съсредоточеност. Седмицата е подходяща за покупки на дрехи. Само не забравяй, че хубавото не е евтино, така че – не се стискай! Твоята нова придобивка ще си заслужи напълно цената.

Благоприятни дни - 24, 25, 29
Неблагоприятни дни - 27


ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица ще се наложи да проявиш гъвкавост и максимум съобразителност. Погледни философски на нещата и не обръщай прекалено внимание на това, което правят другите. Проверявай внимателно информацията идваща при теб – възможни са измами и неточности. В понеделник е желателно да не допускаш спорове и конфликти – ще ти струват скъпо. Във вторник бъди наблюдателен и бдителен с околните – има вероятност да срещнеш нов приятел или враг, всичко ще зависи от теб. В четвъртък ако те измъчват неясни подозрения - не им се давай, а в петък вечер може да поканиш приятели на гости.

Благоприятни дни - 26, 28
Неблагоприятни дни - 29


ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Тази седмица си дай почивка и възможност да се спреш за малко и да се огледаш. Създай си комфорт у дома. Интериорът е добър, когато е в хармония със собствения ти стил. Ще почувстваш как пребиваването в твоето „гнезденце” ти дава сили и ще разбереш, че нищо не се случва случайно, че всеки миг е единствен и никога няма да се повтори. .... В личен план се постарай да проявяваш по-малко принципност и придирчивост – тогава ще успееш да избегнеш несъгласията и изясняването на отношения с любимия човек. В четвъртък ще се наложи доста да се постараеш, за да не говориш празни приказки. Прояви цялата си мъдрост и търпение, а петък прекарай в уединение.

Благоприятни дни - 24, 25, 29
Неблагоприятни дни - 30


СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Тази седмица ще те озадачи. Създала се ситуация може да се окаже неразрешима докато не се поровиш в паметта си. Нещо подобно вече се е случвало – така че възползвай се от миналия си опит. Понеделник е подходящ ден за приключване със стари неща и правене на равносметка. В сряда - срещите с приятели и съмишленици ще ти доставят радост. В неделя не обръщай внимание на дребните неща – рискуваш да си развалиш настроението. Отпусни се и отдай значение само на наистина важните неща.

Благоприятни дни - 24, 25, 29
Неблагоприятни дни - 28


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Седмица изпълнена с активност, неочаквани срещи и благоприятни обстоятелства. Възможно е да се държиш доста противоречиво и да стигнеш до недоразумение с любимия. Не зацикляй в принципите си – оттегли се настрани и анализирай добре ситуацията, докато не е станало твърде късно. Обърни повече внимание на своята външност – посети салон за красота, опитай нова козметика или поговори със стилист – ще получиш полезни съвети. Резултатът веднага ще бъде забелязан, а повишеното внимание и приятните комплименти от страна на противоположния пол няма да закъснеят.

Благоприятни дни - 26, 29
Неблагоприятни дни - 30


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Добри новини ще повдигнат настроението на Козирозите.. Вземи максимума от тези дни. И все пак сдържай своите пориви и желания - ще искаш твърде много. За да намалиш напрежението, отделяй повече време на физическата работа. Ще имаш успех в паричните въпроси и планирането на семейния бюджет. Може да помислиш за ремонт или модернизация на интериора.

Благоприятни дни - 24, 25
Неблагоприятни дни - 28


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

През тази седмица се постарай повече да се вслушваш в мислите си, отколкото да се съобразяваш с мнението на околните. Стараейки се да угодиш на всеки, само ще загубиш време и енергия, а няма нищо да постигнеш. Ако имаш възможност, прекарай почивните дни в уединение, някъде извън града. Разходи се в гората, полюбувай се на залеза, приседнал край брега на морето. Общуването с природата ще ти върне усещането за хармония. В личен план, прояви великодушие и обърни по-голямо внимание на половинката си, в противен случай може да възникнат разногласия. Контролирай емоциите си и не си позволявай гневни изблици.

Благоприятни дни - 25, 27, 29
Неблагоприятни дни - 26


РИБИ 20.02 – 20.03

Единствено прекалената употреба на алкохол може да развали седмицата ти. Постарай се да се ограничаваш, в противен случай ще виждаш в огледалото нещастно бледо-зелено същество с дълбоки сенки под очите. А и приятелите няма как да ти благодарят за пиянските танци на масата, счупените съдове и глупавите приказки. Прояви благоразумие – в твой интерес е. В личен план те очаква временното затишие, което ще предизвика чувство за самота. Обаче звездите смятат, че не си заслужава да прибързваш събитията – те и без това са склонни да се случват твърде бързо.

Благоприятни дни - 24, 27, 30
Неблагоприятни дни - 28

 


Дизайнерката Вера Уанг ще стане на 64 години на 27 юни.


 

 

More Astro