Следва

Мъжете на Pitti Uomo 2013

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Духът на кампанията е подчинен на лятната еуфория с хипарски привкус. Аня е лека, свежа и нестандартна в работата си, ето защо и перфектните резултати са налице...

All fashion преди 10 години

Есенно-зимната кампания на Dolce&Gabbana

По традиция очакваме нещо грандиозно и пищно от дуото Доменико Долче и Стефано Габана и винаги получаваме мечтаното. Кадрите от есенно-зимата кампания на Dolce&Gabbana са пъстри, емоционални и красиви. Те ни разказват история с много страст.

Главните роли са дадени на основната заподозряна и абсолютна любимка на модната къща Моника Белучи и също толкова изящната и възхитителна Бианка Балти. Ново попълнение към колекцията от божествени жени е румънката Андреа Диакону, която по нищо не отстъпва на предшественичките си. Виждаме целувки от обич, кавги, ревност, вярност и изневяра и всичко се случва по най-италианския възможен начин - страстно, безцеремoнно и от сърце. 



Виж цялата кампания тук>>

Roberto Cavalli Resort 2014



Майсторът на принта Роберто Кавали, създаде поредното си дизайнерско блаженство, което преминава величествено, като истински цар на джунглата. Круизната колекция за 2014 година е белязана с традиционните животински мотиви, които този път са абстрактни, но също толкова смели.

Жената на Кавали е бохем, инспирирана от пътешествията си в Тропиците. За миг се пренасяме на градско сафари, където основната мишена са шумните компании и коктейлите. Няма как да подминем дългите рокли до земята, които катеорично ни взеха ума. Красива колекция, в стила на италианеца, разбира се, много лятна, от която се носи секс и женственост на огромни дози!

Виж цялата колекция на Cavalli Resort 2014>>

Даря на корицата на испанския Vogue



Мирис на море и плажно масло се носи от супер модела Дария Вербови, която украсява корицата на испанския Vogue в най-летния му брой - юли.

Канадката с украински корени облича върху голята си гръд кожено байкър яке и бански в маслинено зелен цвят на фона на недостъпния Сейнт Бартс, а ние харесахме както стила и изпълнението на Патрик Демаршалие, така и великолепната Дария със сините очи на хубавия морски тен и косата, натурално изсветляла сякаш от продължителното слънце на острова на мечтите. 

Аня Константинова за The 2 Bandits





Калифорнийският лейбъл The 2 Bandits създават прекрасни аксесоари от метал, изцяло инспирирани от стила на Югозапада, а изборът им на лице за последния lookbook е моделът Аня Константинова, която е заснета от Джейсън Лий Пери.

Визиите са дело на Зара Миркин, а перфектният грим и коса - на Карина Мор и Рамсел Мартинез.

Духът на кампанията е подчинен на лятната еуфория от хипарски вид. Аня е лека, свежа и нестандартна в работата си, ето защо и перфектните резултати са налице.

Виж цялата сесия тук>>

Мъжете на Pitti Uomo 2013



По това време на годината стрийт стайл територията за кратко, но категорично с много стил, е завладявана от мъжката половина на фешън индустрията в чест на Pitti Uomo - модната конференция, която се провежда няколко поредни години във Флоренция, Италия, точно преди старта на Мъжката седмица на модата в Милано. 

И вместо да говорим, ще помълчим и ще погледаме истински добра доза вдъхновяващи елегантни мъже в снимки.

Честит понеделник!

И още>>
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.