Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Духът на кампанията е подчинен на лятната еуфория с хипарски привкус. Аня е лека, свежа и нестандартна в работата си, ето защо и перфектните резултати са налице...

Есенно-зимната кампания на Dolce&Gabbana

По традиция очакваме нещо грандиозно и пищно от дуото Доменико Долче и Стефано Габана и винаги получаваме мечтаното. Кадрите от есенно-зимата кампания на Dolce&Gabbana са пъстри, емоционални и красиви. Те ни разказват история с много страст.

Коментари: 3

V
vsadmin (2013/06/24 / 14:17)
Здравейте, honestlywtf.com е източникът на подбора от снимки, но както ще забележите, ако посетите този блог, който наистина е пребогат на идеи и модни снимки, нито текстът е преводен, нито снимките са авторски на блога. Да, пропускът в случая е, че не сме споменали авторите на снимките, грешка, която ще поправим на мига! Благодарим за вниманието и хубава седмица!
E
ethanopium (2013/06/24 / 14:00)
Харесвам творенията на Долче и Габана, но след скандала, който разкри колко жалки са всъщност двамата дизайнери, вече не мога да ги възприема по същия начин.Не знам обаче дали тези, които могат да си позволят тази марка ще мислят така... Иначе, селекцията е силна, колекцията на Кавали също е прекрасна. P.S. Ако Realist е прав в твърдението си, следва да поправите грешката си,защото си е е кражба.
R
Realist (2013/06/24 / 13:02)
Мисля, че би било редно, когато преписвате статия от чужд източник 1:1, поне да го опоменавате, както с Pitti Uomo. Например: превод: ВюСофия, снимки: honestlywtf.com, а не: текст - ВюСофия, снимки: street style blogs. Поне така аз мисля де...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.