Следва

Мъжете на Pitti Uomo 2013

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Духът на кампанията е подчинен на лятната еуфория с хипарски привкус. Аня е лека, свежа и нестандартна в работата си, ето защо и перфектните резултати са налице...

All fashion преди 10 години

Есенно-зимната кампания на Dolce&Gabbana

По традиция очакваме нещо грандиозно и пищно от дуото Доменико Долче и Стефано Габана и винаги получаваме мечтаното. Кадрите от есенно-зимата кампания на Dolce&Gabbana са пъстри, емоционални и красиви. Те ни разказват история с много страст.

Главните роли са дадени на основната заподозряна и абсолютна любимка на модната къща Моника Белучи и също толкова изящната и възхитителна Бианка Балти. Ново попълнение към колекцията от божествени жени е румънката Андреа Диакону, която по нищо не отстъпва на предшественичките си. Виждаме целувки от обич, кавги, ревност, вярност и изневяра и всичко се случва по най-италианския възможен начин - страстно, безцеремoнно и от сърце. 



Виж цялата кампания тук>>

Roberto Cavalli Resort 2014



Майсторът на принта Роберто Кавали, създаде поредното си дизайнерско блаженство, което преминава величествено, като истински цар на джунглата. Круизната колекция за 2014 година е белязана с традиционните животински мотиви, които този път са абстрактни, но също толкова смели.

Жената на Кавали е бохем, инспирирана от пътешествията си в Тропиците. За миг се пренасяме на градско сафари, където основната мишена са шумните компании и коктейлите. Няма как да подминем дългите рокли до земята, които катеорично ни взеха ума. Красива колекция, в стила на италианеца, разбира се, много лятна, от която се носи секс и женственост на огромни дози!

Виж цялата колекция на Cavalli Resort 2014>>

Даря на корицата на испанския Vogue



Мирис на море и плажно масло се носи от супер модела Дария Вербови, която украсява корицата на испанския Vogue в най-летния му брой - юли.

Канадката с украински корени облича върху голята си гръд кожено байкър яке и бански в маслинено зелен цвят на фона на недостъпния Сейнт Бартс, а ние харесахме както стила и изпълнението на Патрик Демаршалие, така и великолепната Дария със сините очи на хубавия морски тен и косата, натурално изсветляла сякаш от продължителното слънце на острова на мечтите. 

Аня Константинова за The 2 Bandits





Калифорнийският лейбъл The 2 Bandits създават прекрасни аксесоари от метал, изцяло инспирирани от стила на Югозапада, а изборът им на лице за последния lookbook е моделът Аня Константинова, която е заснета от Джейсън Лий Пери.

Визиите са дело на Зара Миркин, а перфектният грим и коса - на Карина Мор и Рамсел Мартинез.

Духът на кампанията е подчинен на лятната еуфория от хипарски вид. Аня е лека, свежа и нестандартна в работата си, ето защо и перфектните резултати са налице.

Виж цялата сесия тук>>

Мъжете на Pitti Uomo 2013



По това време на годината стрийт стайл територията за кратко, но категорично с много стил, е завладявана от мъжката половина на фешън индустрията в чест на Pitti Uomo - модната конференция, която се провежда няколко поредни години във Флоренция, Италия, точно преди старта на Мъжката седмица на модата в Милано. 

И вместо да говорим, ще помълчим и ще погледаме истински добра доза вдъхновяващи елегантни мъже в снимки.

Честит понеделник!

И още>>
 

More All fashion