Следва

Полезната закуска. Какво да ядем, за да сме секси от сутринта

Планирахме почивките и стягаме куфарите за далечен път

Дълго чакано, много желано и безкрайно любимо. То вече е тук, но ние си тръгваме и отиваме на море, на планина, в чужбина или където ни душа и сърце желае. Взимаме любимите хора и ...

All About Life преди 10 години

Лято! Лято! Лято! Дълго чакано, много желано и безкрайно любимо. То вече е тук, но ние си тръгваме и отиваме на море, на планина, в чужбина или където ни душа и сърце желае. Взимаме любимите хора и най-важните неща за пътуването ни и всичките ни жизненоважни продукти за красота и перфектна визия. В офиса задружно планирахме бъдещите си почивки и направихме план какво да сложим в красивите си куфари Samsonite.

Антония

Аз се отправям към някой СПА център, за да се глезя с масажи по цял ден и всякакъв вид удоволствия. С приятелките стягаме багажа и една седмица задължително си изключвам телефона. Не ми трябва много за такава почивка. Имам страхотен сребрист модел Cosmolite на Samsonite, в който да сложа дълга копринена рокля до земята в светло синьо, халат, с който да се разхождам от процедура на процедура и лак CND Shellac, който ще покрие перфектно ноктите ми, а цветът ще издържи всички СПА удоволствия. 

Гери

Перфектната ми почивка включва МОРЕ! Тръгвам с пълен куфар, в който слагам няколко чифта бански, задължителното слънцезащитно олио, рокля за плаж и слънчеви очила. Купих си много женствения модел Essensis на Samsonite, който освен че ще се погрижи за всички обувки и рокли, които съм приготвила, ще бъде в унисон с лятното ми настроение. Същевременно ще съм спокойна, защото когато ми потрябват, нещата ми ще са перфектно сгънати и подредени, готови за обличане и нощни забавления. С нетърпение очаквам пясъка, вълните и ледените коктейли на плажа. 


Пламена

Моята почивка ще прекарам в планината на свеж въздух сред природата и далеч от хора и проблеми. В сака ми на Samsonite, който има и колелца ще сложа задължителен слънцезащитен продукт за лице на Bioderma, удобни маратонки в готини цветове, парка за студените планински нощи край огъня и едно малко радио на батерии, което ще издържи и на най-големите дъждове, защото е подходящо и за баня.

Ава

Още в средата на юли си стягам багажа и заминавам за Прага. С нетърпение очаквам почивката ми, през която ще се насладя на чешка бира, кнедли и музеи. Прага е невероятна през лятото- всичко е зелено и слънцето огрява позлатените забележителности. Най-важното за екскурзията ми взимам в куфара Samsonite и това са удобните, но и много модерни обувки на Isabel Marant, също толкова удобни дънки и страхотна блуза на райе Marc by Marc Jacobs. В чужбина никога не отивам без фотоапарат, а моят Olympus ще ми свърши перфектна работа. 

 
Виж още на www.samsonitebg.com

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 17 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.