Следва

Ива Екимова и Петрозар мислят за сватба

Майсторът на провокациите - Мадона и силният й нов "таен проект"

Известно е, че проектът на Мадона е планиран като мини филм, посветен на проблемите на мира, войната...

People of art преди 10 години

Каквото пипне, го прави. Мадона и нейната навита машина за хитове и провокации нямат почивен ден. Преди дни звездата представи първия трейлър от своя таен проект, подробности за който почти няма. Или поне до този момент, в който видеото вече е достъпно, обещаващо, интересно, професионално, странно вълнуващо.

Известно е, че проектът на Мадона е планиран като мини филм, посветен на проблемите на мира, войната, справедливостта и защита правата на човека. Гледайки първия готов материал до момента и неговите силно въздействащи 59 секунди, стигаме до извода, че тези проблеми ще бъдат показани в иносказателна форма, при това подчертано мрачна и жестока.

Над създаването на филма Мадона работи заедно с известния фотограф Стивън Клайн. Той и Мадж са подчертано любители на провокацията, на епатажа, както биха се изразили французите. Да провокираш на ръба на абсурда, на ненормалността, без изобщо да си ненормален. Да оставиш зрителя разтревожен и неудовлетворен, стреснат и с зараждащо се желание за изчистване на проблема, за дискутирането му, е очевидната цел и тук, брилянтно постигната в едва минута.

Можем да си представим щом демото въздейства така, каква ли ще е с пълната версия. 












 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра