Следва

Играй за най-подходящата за теб слънцезащита и хубав тен - Лятната игра на ViewSofia и Bioderma

Подготовка за горещо лято! Първата споделена тайна за красота срещу три бутилки нискокалорично плодово вино Whisper

Призовахме те да ни прошепнетш твоята малка тайна за подготовка за лятото. И ние обещахме, че ще споделим нашата – общо 15 бутилки нискокалорично вино Whisper за пет от вас...

Body преди 10 години

Преди точно две седмици те призовахме да ни прошепнеш твоята малка тайна за подготовка за лятото. И ние обещахме, че ще споделим нашата – общо 15 бутилки нискокалорично вино Whisper за пет от вас. Очаквахме да кажеш как подготвяш себе си за горещото лято, какви са ритуалите за красота, които изпълняваш прецизно, изпитани ли са в годините, или са нови методите ти, нарочени, за да бъдат приложени за първи път през тази?

Всяка публикувана на страниците на View Sofia тайна от днес до 28 юни ще донесе на притежателката си цели 3 бутилки от новата нискоалкохолна, леко газирана винена напитка с нежен плодов вкус с нюанси на ябълка, пъпеш и тропически плодове Whisper с марка Domaine Boyar.




Споделяме ти тайната на Татяна Пеева, която е първата спечелила три бутилки от лятната напитка Whisper.


Здравейте!
Лятото вече е в своя разгар, съдейки по температурите в момента:) Обичам този сезон, защото няма нужда да слагаме много неща по тялото си - по-малко дрехи, но много повече настроение!
Моята тайна за лятно настроение е усмивката и това, че имам повече време за любимите ми хора.
Имам си предпочитани ритуали за разкрасяване през цялата година, но като че ли през лятото предпочитам водата - във всичките й форми - душ, ледено кубче, басейн, море, ледена бутилка...
Под душа любима процедура за мен е ползването на ексфолиант - използвам готови продукти, но от време на време си правя и домашен такъв. Приготвям го от утайката на сутрешното кафе и лъжичка пчелен мед. Кожата става кадифена и гладка. А и казват, че кафето прави антицелулитен масаж!
Леденото кубче ми помага да се освежа - с него обтривам внимателно лицето, шията и деколтето. За свежест в жегите използвам и спрей за лице. Розовата вода е друг любим продукт за мен - почиства, освежава, а и ухае прекрасно!
Обичам водата и през това лято тя ще бъде моята тайна за свежест!

Желая Ви прекрасно лято!
Татяна Пеева

Честито!

Печелившите могат да получат своите награди до 15 юли, след като се свържат с редакцията на ViewSofia.

 

More Body