Следва

5 неща за възторг - Какво завладя мислите на редакторите тази седмица

Мода с кауза - Британски звезди на благотворителна гала вечер в Лондон

Тържествена вечеря, бенефис, гала вечер - както и да се нарече това мероприятие, истината е, че сред...

All fashion преди 10 години

Кейт Мос в компанията на съпруга си Джейми Хинс и старите приятели Стела МакКартни, Хю Грант, Ръсел Бранд, както и множество други звезди от света на киното, музиката, телевизията и модата се оказаха гости на партито в края на миналата седмица, посветено на достиженията на благотворителната организация The Hoping Foundation.

Тържествена вечеря, бенефис, гала вечер - както и да се нарече това мероприятие, истината е, че сред присъстващите цари неподправена близост, симпатия и чувство на принадлежност към идеята. Домакин на вечерта е един от най-модните лондонски ресторанти, в който звездите - гости се наслаждават на огромно разнообразие от чудесни храни и напитки и на впечатляваща шоу програма. Сред звездите на сцената са Флорънс Уелш, Пати Смит и импровизирани изпълнения на известните гости.

Резултатът - много снимки без излишен гланц от самото тържество, известен брой папарашки от входа, и страхотно настроение.

Плюс прекрасна мода в натурален вид.


Кейт Мос




Труди Стайлър


Хю Грант


Стела Макартни


Лора Бейли


Каролина Ерера


Ръсел Бранд


Крис Мартин
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.