Следва

Колекциите Resort 2014: Theyskens Theory

5 неща за възторг - Какво завладя мислите на редакторите тази седмица

Впечатляващо много неща остават в умовете ни и пълнят кошницата ни с желания всекидневно, докато работим, и...

All fashion преди 10 години

Впечатляващо много неща остават в умовете ни и пълнят кошницата ни с желания всекидневно, докато работим, и точно тези много лични неща ще споделяме с вас в новата ни седмична редакторска рубрика, наречена ясно - 5 неща за възторг.

Пет редакторски неща за възторг са налице и тази безмилостно гореща седмица:

Елена

Прозрачността им омагьосва. Те обичат зелени очи, руси коси и погалена от Terraccota на Gerlain кожа. Опияняващо достъпни, от немския ebay, тези очарователни Celine са отправната точка за летен възторг в омайващо горещ ден като днешния. Още повече, че ги търся отдавна такива, различни, характерни и ръчно изработени, чакащи в бялото си легло да ги намеря...



ebay.de


Гергана



Толкова ягодово ми е от неделя, че след бърз преглед на всичко, което мога да приготвя с чудния плод, вниманието ми от десерта отнеха чифт "ароматни", "сладки" джинси на добрите в денима Current/Elliott. 

Тук не ми трябва много време за импровизации. Достатъчни са ми много лек крем върху бохемски топ с рязана дантела, хубав шоколадов тен и високи еклерови сандали. Точно като еклеровата ягода в сладкарници "Неделя".

int.youheshe.com

Пламена




В този горещ следобед мисълта за студен горчиво свеж коктейл Мартини, с маслинка, две, три и повече, ме вдъхновява за градинско парти в чест на изключителната напитка. В търсене на подобаващите чаши обачи от уикенда мисълта ми владее цял комплект кристал на Ralph Lauren, който се преърна в моята нова луксозна мечта!

ralphlauren.co.uk

Ава









Hermes отвориха вратите на нова работилница, която е разработена като „лаборатория за творчество” и се нарича Petit h. Същността на проекта се състои в рециклирането на остатъчни материали и произвеждането на нови. Под ръководството на Паскал Мусар, повторното използване на различни текстилни и кожени изделия, Hermes украсяват всичко- от вази, столове, рамки до всякакви възможни изделия за дома. Проектът се осъществява през 2012 година и магазинът на булевард Sevres в Париж придобива забележителна структура и инсталациите в Petit h се променят в зависимост от сезона и обстоятелствата.

Последните забележителности в лабораторията са дело на японският дизайнер Шикеди Фуджиширо. Колекцията кожени вази носи името “Contenant Cuit” и е изключително приятна. Харесват ми цветовете и силно ме привличат със заряда си. Истинска красота!

Димитрина



Чудеса стават, моето чудо за лято 2013 искам да бъдат долетелите сандали Alaia в цвят на млечен шоколад и карамел, които почти ще се сливат с бронзовия ми загар. 

net-a-porter.com

 

More All fashion