Следва

Колекциите Resort 2014 - Missoni

Кампаниите - Versace върна Кейт Мос в 90-те

Много успешна и след 25 години кариера Кейт Мос продължава сътрудничеството си с Versace за рекламните...

All fashion преди 10 години

Много успешна и след 25 години кариера, Кейт Мос продължава сътрудничеството си с Versace за рекламните кампании на италианския лейбъл и за есенно-зимния сезон на 2013/14.

Помним последната й поява в роклите Версаче за пролетта, която бе доста пищна откъм ефекти и бронзов тен, но тук Кейт, както и Саския де Брау в компания са в съвсем различни роли.

Липсата на какъвто и да е патос в тези кадри веднага прави впечатление, както и това, че британската топ манекенка изглежда поне с 20 години по-млада, може би някъде в разцвета на модната си кариера.

Елегантното русо на Кейт Мос е заменено с младежкото и много свежо кестеняво с червен оттенък, точно както я помним някога в модните архиви.

Саския де Брау пък е изрусена до скандинавско русо, което също променя тотално имиджа й на тъмнокоса андрогинна красавица.

Като цяло първите кадри от кампанията ни въодушевиха най-силно с визията на супер моделите, а самите снимки са статични, но за сметка на това пък показват разточителността в създаването на колекцията Versace.

 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 3 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.