Следва

Колекциите Resort 2014 - Missoni

Кампаниите - Versace върна Кейт Мос в 90-те

Много успешна и след 25 години кариера Кейт Мос продължава сътрудничеството си с Versace за рекламните...

All fashion преди 10 години

Много успешна и след 25 години кариера, Кейт Мос продължава сътрудничеството си с Versace за рекламните кампании на италианския лейбъл и за есенно-зимния сезон на 2013/14.

Помним последната й поява в роклите Версаче за пролетта, която бе доста пищна откъм ефекти и бронзов тен, но тук Кейт, както и Саския де Брау в компания са в съвсем различни роли.

Липсата на какъвто и да е патос в тези кадри веднага прави впечатление, както и това, че британската топ манекенка изглежда поне с 20 години по-млада, може би някъде в разцвета на модната си кариера.

Елегантното русо на Кейт Мос е заменено с младежкото и много свежо кестеняво с червен оттенък, точно както я помним някога в модните архиви.

Саския де Брау пък е изрусена до скандинавско русо, което също променя тотално имиджа й на тъмнокоса андрогинна красавица.

Като цяло първите кадри от кампанията ни въодушевиха най-силно с визията на супер моделите, а самите снимки са статични, но за сметка на това пък показват разточителността в създаването на колекцията Versace.









 

More All fashion