Следва

Модата изгуби Ив Сен Лоран

Мода от червения килим - Sex and the city Sofia

На 29 Май, 19.00 вечерта, с много Baileys и усмивки 500 ВИП дами разходиха красиви тоалети и обувки по червения...

Fashion преди 15 години

На 29 Май, 19.00 вечерта, с много Baileys и усмивки 500 ВИП дами разходиха красиви тоалети и обувки по червения килим, опънат пред кино „Арена-Изток", по повод българската премиера на филма „Сексът и Градът".





След толкова предварителни вълнения събитието не разочарова, но и не впечатли в кой знае с каква грандиозност. Екипът на ViewSofia установи, че малко известни дами се бяха постарали да изглеждат много Carrie...




На партито заварихме стилистката Кремена Халваджиян, която беше доверила вечерта на италианските дизайнери Roberto Cavalli и Cezare Paciotti.

Г-жа Халваджиян не спомена за чанта, нито пък за брошките рози е, но се похвали, че специално за случая е избрала обувки Manolo Blahnik. С нея  и ТВ водещата Гала, облечена в семпла плетена рокличка Guess и аксесоари Jimmy Choo.




Срещнахме и поговорихме с Мария Бонева (първата дама вляво), главен мениджър на HBO България, а сред тълпата от ВИП дами забелязахме Нона Йотова (на снимката вдясно), която се открояваше с дълга ярка рокля.




Една от най-вълнуващите части от партито бе появата на „Тузаря", в чиято роля се превъплъти Орлин Горанов, заобиколен от четири манекенки в умопомрачителни зелени бални рокли, който доста зарадва присъстващите дами.





В 20.00, 500 чифта високи токове и техните притежателки се насочиха към най-хубавата кинозала на комплекс „Арена-Изток", за да изгледат дългоочаквания филм.

А ние можем да му се насладим, когато на 6 Юни 2008-ма започне редовното му прожектиране по кината.

More from View Sofia

More Fashion