Следва

Феноменално откриване на EXIT с Nile Rodgers и Chic

Facebook моменти: Десо от "Мастило" показа малкото си голямо щастие

Десислав и дъщерята на Иво Танев - Албена, се сдобиха с момиченце в началото на годината...

People of art преди 10 години

Китаристът на група "Мастило" Десо, който наскоро стана баща на дъщеричка, показа във фейсбук прекрасното си семейство и предизвика у нас истински прилив на симпатии към него и двете му момичета.

Десислав и дъщерята на Иво Танев - Албена, се сдобиха с принцесата в началото на годината, като я нарекоха с прекрасното име Алина и изглежда, че вече се справят повече от чудесно в ролята на нейни родители. 

Малката вече върви по пътя на мама и тати и както личи от снимките вече е получила първите си уроци по пиано. Дали обаче тя ще избере да свири или пък това да пее само времето ще покаже. И в двата случая обаче ще има кой да й помага, защото както всички знаят Десо е един от добрите китаристи у нас, а половинката му Албена е певица и всъщност сигурно ти е позната от участието си в X Factor преди време.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра