Следва

Подготовка за горещо лято! Втората споделена тайна за красота срещу три бутилки нискокалорично плодово вино Whisper

Диета Лято Eкспрес. Минус 2 до 5 килограма 10 дни преди плажа

Много от нас, които все още не са успели да се отърват от излишните килограми, започват да гладуват и да се...

Health преди 10 години

Много от нас, които все още не са успели да се отърват от излишните килограми, започват да гладуват и да се изтощават с физически натоварвания, с надеждата в кратки срокове да постигнат смели фантастични резултати. И тези жертви, знаем, са в името на доброто самочувствие на летния отмарящ, когато се разголи максимално по бански.

Усилията за този победоносен моемнт си струват, но, както е известно, всяко занимание със спорт трябва да започне постепенно, особено ако не сме се занимавали отдавна. А гладуването може да имат обратен резултат след като го приключим.

Има начин за ефективно намаляване на теглото за кратък период от време, без да се прибягва до моно диети и гладуване. Диетата е предназначена за десет дни, и при стриктно спазване на всичките й правила, може да се свалят от 2 до 5 килограма. Голям плюс на тази диета е, че през деня не е нужно да се откажем от обичайната си храна, а неин минус е, че вечерно време ще трябва да проявим цялата си сила на волята. Освен това, трябва да изключим от менюто си сладки, тестени и хлебни изделия.

Каква е същността на диета?

Сутрин и през деня се храним както обикновено, т.е. закуска и обяд, включвайки допълнително следобедна закуска в интервала от 15:00 до 16:00 часа, но не по-късно - това е основното условие. По време на следобедната закуска се разрешава да изпием чаша зелен чай без мляко и захар, или прясно изцеден сок от портокал или грейпфрут, да хапнем нискомаслено кисело мляко без добавки, 30 грама ядки или сушени плодове (сини сливи, сушени кайсии, смокини).

След това и по време на цялата вечер може да изпием 2-3 чаши вода с няколко капки лимонов сок и да изядем по избор един плод или един зеленчук. От плодовете са разрешени зелена ябълка, портокал, грейпфрут или круша, от зеленчуците - сурови моркови, краставици, домати, маруля.

Тази диета трябва да се спазва от 10 до 14 дни, след което на вечеря се консумират само зеленчукови салати с растително масло и с минимално количество сол за поддържане на постигнатите резултати.
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.