Следва

Патладжани, пълнени със сирене рикота и запечени в богат доматен сос за неустоима вегетарианска вечеря

Подготовка за горещо лято! Втората споделена тайна за красота срещу три бутилки нискокалорично плодово вино Whisper

Ти ни прошепна своята тайна за поддържане на прекрасна форма за лятото, за което ти обещахме страхотен, летен, плодов винен коктейл за награда...

All About Life преди 10 години

Ти ни прошепна своята тайна за поддържане на прекрасна форма за лятото, за което ти обещахме страхотен, летен, плодов винен коктейл за награда.

Всяка публикувана на страниците на View Sofia тайна  до 28 юни ще донесе на притежателката си цели 3 бутилки от новата нискоалкохолна, леко газирана винена напитка с нежен плодов вкус с нюанси на ябълка, пъпеш и тропически плодове Whisper с марка Domaine Boyar.





Ето с какво ни спечели Илиана:

По дрехите посрещат,по ума изпращат казват старите хора ,усмивката посреща и пак тя изпраща ще кажа аз.Всеки иска страхотна усмивка ,за добро или лошо тя е нашата визитна картичка.Аз съм открила тайната на ослепителната усмивка,ще я кажа и на вас. Иска се само желание, постоянство , кислородна вода и пакетче сода за хляб.

За бели зъби:

2 с.л.сода за хляб се смесват с кислородна вода до получаване на гъста каша.Сместа съхранявам в стъклено бурканче и 2 пъти седмично измивам зъбите си само с тази "паста".През останалите дни мия зъбите си с обикновена паста за зъби 2 пъти дневно.Ефектът се забелязва още след първата седмица.Освен това винаги когато ям портокал не пропускам да натрия зъбите си с вътрешната страна на кората.

За свеж дъх:

В повечето случаи лошия дъх се дължи на подвенечен зъбен камък, ето защо 2 пъти в годината ходя на зъболекар за почистването му.През останалото време 2 пъти седмично жабуря с разтвор 1:1 кислородна вода и минерална вода. След "шупването " на кислородната вода в устата всички остатъци от храна и налепи,които не са измити с четката за зъби се изхвърлят навън.

За меки и гладки устни:


Ексфолирам устните си с мека четка за зъби натопена в разтвор от топла вода и хлебна сода няколко минути.Така отстранявам грубата кожа, после ги натърквам с кубче лед за по-добро кръвообращение. Веднъж седмично правя маска на устните отново от хлебна сода и мед.1ч.л.мед с малко сода се разбъркват. С получената смес се намазват устните и около минута се разтъркват една в друга. Оставя се да престои още 2- 3 мин., измиват се подсушават се и се намазват със зехтин. Рядко ползвам червило,но гланца на Nivea Wonder Balm със защитен фактор SPF 15 е "черешката на тортата" за усмивката ми!

Успехът е гарантиран, средствата са изпитани,така че опитайте и се усмихвайте повече !
Илиана

Виж още:
Първата споделена тайна  >>

Печелившите могат да получат своите награди до 15 юли, след като се свържат с редакцията на ViewSofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.