Следва

Стил урок на седмицата - На лятото му отива така

We love - Щом ще е бански, нека е We Are Handsome

Името на колекцията Лято 2013 е The Discovery. Настроението на кампанията съответно е отпуснато и меко, в пълен...

All fashion преди 10 години

We Are Handsome са категорични в маниера на налагането на марката си и чест им прави, че го планират постепенно, със самочувствие и страхотен усет за моден успех. Кампанията за тазгодишната колекция на австралийския бранд, плажното облекло на който обожават всички, но в частност най-модните сред звездите, е поредно доказателство, че добрата идея, отгледана и развита с любов, се отплаща многократно във времето.

Името на колекцията Лято 2013 е The Discovery. Настроението на кампанията съответно е отпуснато и меко, в пълен противовес на бликащата енергия, по време на живото представяне на колекцията през април в Мелбърн.

Бели тигри, може би човекоядци, а може би не, хитри лисици, страховити вълци и ледени пингвини се разхождат по супер секси кройките на целите и половинки бански. Животинското царство е запазена марка на We Are Handsome и никак не бихме отрекли, че вече не можем да разделим двете понятия в съзнанието си. Щом ще е бански, нека е от тях и нека е с хищник.

Иначе това е десетата колекция на сравнително младата фирма. Двама съдружници стартират марката през 2009, и оттогава се утвърждават безпрекословно на пазара на качествени плажни облекла.


















 

More All fashion