Следва

Подготовка за горещо лято! Третата споделена тайна за красота срещу три бутилки нискокалорично плодово вино Whisper

Животът след 45. Ел Макферсън, лицето и тялото - почти на 50!

Тайната на Макферсън е напълно лесно постижима при...

Body преди 10 години

Не крием въодушевлението си от жените, които знаят как да се грижат за себе си и го правят по най-добрия възможен начин в крехките за красотата години след 45. Някои имат вълшебни тайни за чудни отвари, за други магията е в любовта, трети са го постигнали с много труд и грижи, а топ манекенката и актриса Ел Макферсън, наречена със заслуженото прозвище "Тялото", която е почти на 50, е пример за неувяхваща моделска фигура и красота.

На 49, все още секси и с нова стара любов, Ел изглежда прекрасно в кожата си, в буквалния смисъл, защото благодарение на папараците, следващи я неуморно, имаме възможност да видим отблизо култовия модел, докато просто разхожда тялото си в хладния Лондон, където живее.

Прибрана в хубави скини джинси, кашмирен пуловер и велурени боти Isabel Marant, Ел Макферсън е без грим по лицето, съвсем натурално и много свежо, личи си.

Преди време австралийският топ модел сподели в друго издание, че вярва в осемте часа сън и всекидневните упражнения. Макферсън е категорична, че няма специална диета, която да спазва стриктно, просто се храни здравословно и с мярка, а ние сме склонни да й вярваме предвид свежия отпочинал вид, в който я виждаме.




 

More Body