Следва

Обичта на известните - Сара Джесика Паркър, Матю Бродерик и Джеймс Уилки заедно на червения килим

Ангелчетата Дорина и Ангел вече са неразделни

Какво по-хубаво от това да те събере танца, от него да забушуват емоции и всъщност да се окажеш...

People of art преди 10 години

Какво по-хубаво от това  да те събере танца, от него да забушуват емоции и всъщност да се окажеш обвързан с партньор, с който, освен че танцуваш победоносно, ти носи и щастие.

Дорина и Ангел успяха да скрият забушувалите чувства докато течеше риалити формата на Нова ТВ Dancung Stars, но мигновено след това нещата излязоха от контрол в най-хубавия смисъл на понятието.

Певецът е видимо щастлив с очарователната варненка, 2 години по-голяма от него и не спира да се фука с красивото си гадже. Последно двамата посетиха заедно 359 Hip Hop Festival.

"Няма по-голямо богатство от това да слезеш разглобен и изпотен от сцената и зад нея да те чака любимата, която нежно да те прегърне и тихо да ти каже: "Беше страхотен! Обичам те!" Щастливец съм! Обичам я бе! Не е ли прекрасна..?! :))))", сподели с приятелите си в социалната мрежа Ангел.

Междувременно преди ден благодарния син беше забелязан в столичен ресторант в квартал Лозенец, където вечеряше заедно с баща си и сестра си.

Видимо връзката баща-син е изключително силна, защото очевидци твърдят, че русолявият талант е целувал баща си безброй пъти, докато са седели усмихнати един до друг.

Че Ангел живее в очевидна хармония с родителя си стана ясно и на самия финал на Дансинг Старс, когато разплаканият победител се хвърли в обятията на татко си и не спря да му благодари. 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра