Следва

Лагерфелд и неговият бодигард - кампания, пълна с доверие

Какво ново - Промени в Coach. Стюарт Вевърс става креативен директор. Заменя Рийд Кракоф

Като марка за кожени изделия висок клас Coach стана много успешна сред известните жени и в блог...

All fashion преди 10 години

Стюарт Вевърс е новият креативен директор на Coach, който ще замени Рийд Кракоф в длъжността, заемана от талантливия дизайнер цели 16 години. Още през април Кракоф заяви, че напуска поста, за да се фокусира върху едноименния си лейбъл, а управата на Coach не се забави с решението си за нов шеф и предложи мястото на Веверс, доскоро изпълняващ същата длъжност в Loewe.

Като марка за кожени изделия висок клас Coach стана много успешна сред известните жени и в блог пространството, където виждаме често чанти в разпознаваемия етикет в красиви съчетания.

Вевърс пък е точният човек за Coach, предвид силата му в дизайна на аксесоари. Стюарт е бил и творчески директор на Muberry, точно преди Ема Хил, която също скоро обяви, че напуска поверената й марката.

"Стюарт е признат за един от водещите дизайнери в света на аксесоарите. Неговата страст, лидерски умения и богат опит в луксозни марки, фокусирани върху кожени изделия, уникално точно отговарят на изискванията ни да доведем до следващ, още по-успешен етап Coach, заяви официално търговският директор на лейбъла Виктор Луис пред WWD. "Уверен съм, че творческият му опит в аксесоарите ще му даде възможност да почерпи от богатата история на Coach за създаване на иновативни продукти, каквито се стремим да представяме.” 

А ето и какво означава Coach по света в снимки: 






Дженюъри Джоунс с любимия си модел Coach Legacy


Райлър Суифт с 
Coach Legacy мини



Ева Лонгория с чантата Coach Madison Leather Sophia


Емили Блънт с Coach Bleecker Legacy

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.