Следва

10 признака за това, че не умееш да избираш мъж

Секс с женен

Започвайки секс с женен мъж, много момичетата не се замислят за последствията от... 

Love преди 10 години

Започвайки секс с женен мъж, много момичетата не се замислят за последствията от такава връзка. Мислят си, че контролират ситуацията, но на практика не е така.

Не е толкова важно, защо от всички мъже наоколо избираш женен. Но започвайки да се срещаш с него, не бъди наивна, не мисли, че заради теб ще остави жена си и децата.

Често в началото не се замисляш за това, струва ти се, че просто се забавляваш и ще можеш във всеки един момент да се разделиш с него.

Всичко започва пикантно и интересно. Харесва ти неговото отношение към теб, фактът, че през по-голямата част от времето той е недостъпен внася известно очарование, това възбужда, интригува. Но не за дълго.

Момичетата често се влюбват в своите семейни партньори и то сериозно. А това съвсем не е забавно: редките срещи им създават първо безпокойство, след това си губят разсъдъка, в тях се събужда ревност към съпругата и се появява надеждата, че скоро ще бъдат заедно с любимия. Още по-лошо е, ако жененият мъж подхранва твоите илюзии, казвайки, че ще напусне жена си (но по-късно), че си - жената на живота му.

Разбира се, той не иска да те загуби. Ти си млада, красива, достъпна, той е свикнал с теб, ти му харесваш. Освен това, си готова на всичко заради него. А да търси нова любовница - е доста проблематично. За него всичко е наред, той се чувства отлично.

С всичко, това трябва да си наясно още в самото начало на връзката. И също така да не пропускаш факта, че никога няма да бъдеш за него на първо място. В най-добрия случай - на трето, тъй като на първо и второ са семейството и работата.

Може да ти се струва, че е удобно да излизаш с женен мъж, защото си освободена от задължения и не зависиш от него. Обаче, това не е така. Ти зависиш от него, и от неговото свободно време, и от неговите интереси и вкусове.

Разбира се, няма да ти се налага да търпиш компанията на неговата строга майка и скучни приятели, няма да се налага да переш неговите дрехи и да гладиш ризите му, но ще имаш чувството, че живееш живота на някой друг.
Така че, преди да се потопиш в любовна авантюра с женен мъж, добре помисли с какво се захващаш.
 

More Love