Следва

SUCCESS&THE CITY: Николай Божилов - приятна комбинация от амбиция, талант и работа

Саша Пивоварова за Saint Laurent: модна прогноза за лято 2014

В модата времето е субективно понятие. Всичко ново е добре забравено старо. Модерното днес е...

All fashion преди 10 години

В модата времето е субективно понятие. Всичко ново е добре забравено старо. Модерното днес е демоде след седмица. А и едва настъпил даден сезон, от компаниите промотират рекламните си визии за същия сезон, но година по-късно.

Едва що се поздравихме с лятното слънцестоене и оттам - с началото на астрономическото лято, и вече сме в плен на визуализираните дизайнерски прогнози за следващото лято. Това на 2014.

Пълната промо-кампания на междусезонната колекция на Saint Laurent за пролетта и лятото на 2014 е чудесно доказателство за това. Неин автор, вече по традиция, е креативният директор на марката Еди Слиман. А в качеството на рекламно лице на новата линия дизайнерът и фотограф е избрал Саша Пивоварова.

Известна до този момент като рекламно лице на Prada без да загуби този си пост в продължение на шест поредни сезона, през 2012 Пивоварова направи кратка пауза, за да роди дъщеря си и последва 7 сезон за италианския бранд. Сега вече в редицата на работодателите й се причисли и модна къща Saint Laurent, а сред колегите й се нареждат Кара Делевин, Мерилин Менсън, Кортни Лав и Ким Гордън, също избрани от Слиман за участие в рекламните кампании на колекциите му.



Ако се вярва на модната прогноза на безупречните Saint Laurent, лятото на 2014 няма да е щедро на слънчеви дни: главната героиня, макар и много красива, е запечатана на черно-бели снимки на фона на сиво небе с облаци и оскъдна светлина.

































 
 

More All fashion