Следва

БЮТИ БЛИЦ: Ивет Григорова

Подготовка за горещо лято! Третата споделена тайна за красота срещу три бутилки нискокалорично плодово вино Whisper

Жените са бездъннен извор на малки тайни, които те призовахме да ни прошепнеш ...

Hair преди 10 години

Жените са бездъннен извор на малки тайни, които те призовахме да ни прошепнеш на email  [email protected]. Обещахме да ти се отблагодарим с хубаво лятно вино Whisper за всяка публикувана тайна за подготовка за горещо лято.

И така, днес вече трета под ред, Савина ще получи цели 3 бутилки от новата нискоалкохолна, леко газирана винена напитка с нежен плодов вкус с нюанси на ябълка, пъпеш и тропически плодове Whisper с марка Domaine Boyar.





Тайната на моето свежо лято:
1.Ходене на работа пеша: на мен лично ми отнема около 30 мин. но комбинацията от приятна разходка, хубава музика и знанието, че не е нужно да се блъскам в градския транспорт със всички са безценни! Друг вариант е да се слиза от градския транспорт 1-2 спирки по-рано.

2.Закуска: фреш от портокал/грейпфрут, а след него една чаена чашка кисело мляко с 1 с.л. пшенични (може и овесени) трици (1 пакет е достатъчен за около 2 седмици, а струва по-малко от 1лв.!), 1 с.л. ленено семе (аз си го натрошавам на грайндер, но се продава и директно натрошено, 200 гр. струва около 1,5 лв.) и 1 с.л. семена чиа (малко по-скъпи, около 6 лв за 500 грама, но една разфасовка е достатъчна за около месец). Добавям малко водичка и го пия като айрян, не е никак непD1иятно, дори напротив. Резултатът е чудесно храносмилане, никакво подуване на корема. Добър завършек е след около 30 мин. да се похапне банан или малко ягоди/кайсии например.

3.Обяд: салата от зеленчуци, кашкавал, сирене, маслини, немазна шунка и малко зехтин. Засища, но не натоварва, а дори освежава и зарежда със сили. Друг добър вариант е зеленчукова крем супа със сирене и крутони.

4.Чиста кожа: всеки път при взимане на душ освен почистване с ексфолиант ползвам и т.нар. „кесии“ за баня, които доста добре премахват черните точки. Пилинг маска след това е доста добър завършек.

5.Чиста кожа 2: направи си сам домашен икономичен тоник за лице - преварявам малко вода (около 50мл.), за да я пречистя, която изчаквам да изстине и слагD0м в някое старо малко флаконче от спрей например и след това добавям 20-25 капки кеева тинктура (25 мл. струва около 3 лева, а стига за 3-4 такива тоника). Облажнява и дезинфекцира, поради многобройните лечебни свойства на клеевата тинктура, а и е добър за дезинфекция на пъпчици.

Надявам се тези съвети да са полезни и с удоволствие бих прочела други дами какви съвети имат да споделят!

Савина Владимирова Джелепова

Печелившите могат да получат своите награди до 15 юли, след като се свържат с редакцията на ViewSofia

Виж още:
Първата споделена тайна >>

Втората споделена тайна >>

 

More Hair