Следва

Луис Хамилтън и Никол Шерцингер мислят за сватба

Българското участие на B‘ESTFEST 2013: Ска пънк бандата Пираня, Dj Diamondz & Dj Phirah

Остава почти седмица до 7то издание на най-големия международен музикален фестивал на...

Music преди 10 години

Остава почти седмица до 7то издание на най-големия международен музикален фестивал на Румъния - B`ESTFEST SUMMER CAMP. В уикенда на 5, 6 и 7 юли на множеството музикални сцени и платформи край Букурещ освен артисти от цял свят и от Румъния, ще се изявят и три български имена. Родното представителство на фестивала в северната ни съседка е в лицето на ска-пънк бандата Piranha и двамата drum&bass диджеи Diamondz и Phirah.

Piranha ще забият на втората по големина сцена във втората фестивална вечер, на 6 юли от 20:00ч. Шута, Драго, Папо и Ollie G ще подгряват бруклинските метъл-хардкор хедлайнери Biohazard, чието участие на B`estfest е част от лятното промо турне на най-новия им албум „Reborn in Defiance”. Българските момчета също готвят нова тава, която ще се появи на бял свят съвсем скоро и ще носи името “Skate after Death”.

DJ Diamondz e част от набралия голяма скорост bass лейбъл за музика и партита True Badness. Cookie Monsta и зимния фест Horizon са част от парти-продукциите на лейбъла, в които името му е задължителна част от програмата. Освен активно функциониращ като bass dj, той е и продуцент. Официалното място, на което излага своите тракове, ремикси и сетове е soundcloud.com. На B`estfest DJ Diamondz ше се появи в последната нощ със сет на Dance Arena, веднага след британския хедлайнер Friction. Стартът на нашето момче е предвиден за 2:30ч. през нощта.



DJ Phirah пък ще подгрее англичанина в същата вечер – на 7 юли, отново на Dance Arena. Представителят на родния лебъл Future Sounds of Sofia ще застане зад пулта точно в полунощ. “Quality bass music for mature audience” е слогана на лейбъла на Phirah. Точно такава е и неговата музика – лек, но дълбок, изчистен и мелодичен drum&bass и близките му подстилове – minimal, dub с елементи на funk, soulful и liquid. Любопитен е факта, че Future Sounds of Sofia имат колаборация с холандското трио Noisia – хедлайнери на Dance Arena във втората фестивална нощ – на 6 юли.


Билети:
3-дневен фестивален пас: 34 EURO
1-дневен фестивален пас: 16 EURO
Ваучер за къмпинга: 4.50 EURO за целия престой на фестивала.

Билетите се продават на: myticket.ro

КУПЕТЕ 2 БИЛЕТА И ПОЛУЧАВАТЕ ВТОРИЯ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!!!

Как да стигнете до Букурещ:

С влак: Бърз влак „Румъния” заминава от София в 9:00ч. сутринта и пристига на гара Север в Букурещ в 18:33ч. Влакът минава през Русе в 15:05ч. Влак от Истанбул за Букурещ минава през Димитровград в 6:55ч., през Стара Загора в 08:11ч. и през Велико Търново в 11:01ч. Влакът „Румъния” отпътува от Букурещ към София в 12:30ч. на гара Север в града.

С автобус: От Централна Авторага София всеки ден тръгва автобусна линия София – Русе – Букурещ с начален час 00:30ч. Цената на еднопосочен билет е 52лв., а на 2-посочен – 82лв.
Със самолет: От Летище София до Букурещ летят TAR OM и Катарските авиолинии от понеделник до събота включително в часове 9:50, 16:30 и 18:50.

От летището: Като официални партньори на B'ESTFEST Summer Camp, eufest предлага трансфер от Bucharest Otopeni Airport и Bucharest Baneasa Airport. Трансферът отнема около 20 минути и е на цена в евро на равностойността на 16 лева.

Запазете своя трансфер от летището на следния линк: http://www.eufest.com/festivals/bestfest
 

More from View Sofia

More Music