Следва

Летният коктейл в Serpentine Gallery - Мода под Лондонското небе

Кристи Търлингтън - красивото "дежа вю" на Джейсън Ву

В кадрите е идентичната постановка около, пред и зад масата, и на фона й... 

All fashion преди 10 години

Размисляйки относно концепцията за рекламната кампания на своята нова есенно-зимна колекция, Джейсън Ву е открил идеалното решение, съзвучно с формулата "дежавю" и е решил да възпроизведе вече видения от нас пролетно-летен сюжет.

В кадрите е идентичната постановка около, пред и зад масата, и на фона й - самият дизайнер и неговата муза.

Да се обяснява идеята на фотографа също не се е наложило - автори на снимките отново са дуета Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин.

Моделиерът в кадрите просто е сменил костюма, докато музата му - и дрехите, и лицето.

И докато през пролетта тази роля се изпълняваше от знойната Стефани Сеймур при съвсем сходни постановъчни изисквания, то този път е ред на Кристи Търлингтън.



Остава да се надяваме, че все някога в промо кампания на младия дизайнер ще видим основната почитателка на неговия талант - Мишел Обама, с "благословията" на която никому неизвестният допреди 5 години Джесън зае почетно място във fashion-мейнстрима.



Напомняме, че "звездният час" на дизайнера удари в дена на инаугурационния бал, на който първата дама на Щатите се появи в рокля - негово творение. Втората инаугурация съпругата на Барак Обама отново посрещна в дреха на Ву и оттогава регулярно "дефилира" с младока на официални събития. 







 

More All fashion