Следва

Летният коктейл в Serpentine Gallery - Мода под Лондонското небе

Кристи Търлингтън - красивото "дежа вю" на Джейсън Ву

В кадрите е идентичната постановка около, пред и зад масата, и на фона й... 

All fashion преди 10 години

Размисляйки относно концепцията за рекламната кампания на своята нова есенно-зимна колекция, Джейсън Ву е открил идеалното решение, съзвучно с формулата "дежавю" и е решил да възпроизведе вече видения от нас пролетно-летен сюжет.

В кадрите е идентичната постановка около, пред и зад масата, и на фона й - самият дизайнер и неговата муза.

Да се обяснява идеята на фотографа също не се е наложило - автори на снимките отново са дуета Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин.

Моделиерът в кадрите просто е сменил костюма, докато музата му - и дрехите, и лицето.

И докато през пролетта тази роля се изпълняваше от знойната Стефани Сеймур при съвсем сходни постановъчни изисквания, то този път е ред на Кристи Търлингтън.Остава да се надяваме, че все някога в промо кампания на младия дизайнер ще видим основната почитателка на неговия талант - Мишел Обама, с "благословията" на която никому неизвестният допреди 5 години Джесън зае почетно място във fashion-мейнстрима.Напомняме, че "звездният час" на дизайнера удари в дена на инаугурационния бал, на който първата дама на Щатите се появи в рокля - негово творение. Втората инаугурация съпругата на Барак Обама отново посрещна в дреха на Ву и оттогава регулярно "дефилира" с младока на официални събития.  

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 7 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 7 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.