Следва

Най-добрите приятели на чувствителната кожа

БЮТИ БЛИЦ: Ивет Григорова

Тя е руса, харизматична и много гореща жена. В зората на своите четиредесет...

Celebrity beauty преди 10 години

Тя е руса, харизматична и много гореща жена. В зората на своите четиредесет, майка на две деца, като едното успешно, отгледано и вече на 23 (бел.ред. става въпрос за Луиза Григорова), тя изглежда съвършено и по това няма какво да се спори.

Горд собственик на една от двете най-големи български модни агенции – “Ивет фешън”, тя вече близо две десетилетия, успява да лавира между професионалните задължения и любимите си същества.

За да задържи успеха на агенцията през годините Ивет успява трудно, с много упорство, дисциплина, последователност и целенасоченост, а за да изглежда непокътната от времето днес ни разказва в специалния БЮТИ БЛИЦ от така лятната ни поредица.

Понеже това е сезонът, в който всички искаме да изглеждаме блестящо, за пореден път решихме да полюбопитстваме затова как го правят ТЕ – най-харизматичните лица в родното публично пространство! Ивет определено е едно от тях, затова чети внимателно какво ни сподели красавицата от есенцията на своя прекрасен външен вид:

Красотата е... визия, усещане, излъчване, внушение.

Най-важното, за да я запазим си остава... усещането за вътрешна хармония, позитивният поглед към живота и любовта във всичките й форми.

Козметиката за лице, която ползвам е... скъпа и качествена, защото обичам да глезя кожата си. Разбира се, доверявам се много и на козметичните процедури, които винаги ме карат да се чувствам свежо и комфортно.

Гримовете, на които залагам... по принцип разчитам на естествената си красота, но когато ми се наложи се доверявам на професионален гримьор.

Парфюмът, който обожавам е... обикновено свеж, лек и изцяло зависи от настроението ми.



Между червило и гланц избирам... гланц!

А между високи обувки и кецове... високият ток събужда сексапила и женствеността в мен, но в ежедневието предпочитам да заложа на удобството си.

Чувствам се най-красива... когато се огледам в погледа на любимия мъж.

Харесвам косата си, когато... изляза от фризьорския салон.

Най-драстичната промяна, на която съм се подлагала... е да се превърна от брюнетка в блондинка и определено не сбърках.



Специалната ми извънредна диета е... здравословно, разделно хранене, съчетано с много вода, спорт и положителни емоции.

Но обикновено поддържам форма с... казаното по-горе.

Бюти табуто ми е... наслаждавайте се на живота, не се ядосвайте - ще ви излязат бръчки!

Икона на красотата мога да нарека... Анджелина Джоли.

 

ВИЖ ОЩЕ:

БЮТИ БЛИЦ: Мира Бояджиева
БЮТИ БЛИЦ: Теодора Духовникова
БЮТИ БЛИЦ: Райна Терзийска
БЮТИ БЛИЦ: Зейнеб Маджурова
БЮТИ БЛИЦ: Луиза Григорова
БЮТИ БЛИЦ: Мария Андонова
БЮТИ БЛИЦ: Виолета Марковска
БЮТИ БЛИЦ: Деси Бакърджиева
БЮТИ БЛИЦ: Мариана Попова
БЮТИ БЛИЦ: Станимира Колева
БЮТИ БЛИЦ: Джия Лазарова
БЮТИ БЛИЦ: Ирина Тенчева

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя