Следва

28 юни, петък - Роузи Хънтингтън Уайтли

Дизайн за вдъхновение: Джесика Частейн и чисто новият й дом за 1,4 млн. долара

Червенокоса красавица се прости със сумата, за да се сдобие с...

All About Life преди 10 години

Червенокоса красавица Джесика Частейн се прости с 1 395 000 щатски долара за наскоро реновиран апартамент в Greenwich Village Loft в Ню Йорк.

Няма нищо чудно, че 36-годишната актриса, която наскоро беше избрана за лице на новата кампания на Yves Saint Laurent, е имала малко излишни пари, които да вложи в това кокетно жилище, имайки предвид успешната година, която остави зад себе си.

Апартаментът е снабден с две спални, две бани, просторен хол с много слънчева светлина влизаща в него от няколко гигантски прозореца, таванско помещение, отделна отворена трапезария и стая - гардероб, в която красавицата да организира всичките си фешън приумици. 

Домът идва, разбира се, с някои екстри като 24-часова охрана, фитнес зала, огромна част от покрива с принадлежаща към нея градина и място за плаж и вътрешен двор. Всичко това звучи повече добре и изглежда точно така...


















 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.