Следва

Страхотен Raf Simons Archive в LN-CC

5 неща за възторг - Какво завладя мислите на редакторите тази седмица. Част 4

Имам спешна нужда от вкусно малиново мохито!

All fashion преди 10 години

Ава

Красотата на 60-те години завладя големите имена в модата, които използваха вдъхновението си, за да създадат шедьоври в колекцията си за пролет-лято 2013 година.

Цялостните визии са белязани от отминалата епоха, като започнем от черната очна линия на очите, сочните устни, смелите и иновативи прически на Видал Сасун и разбира се, дрехите. Обичам да си спомням за красота на Туиги, Брит Екланд, Еди Кембъл, Жан Шримптън и всички красавици, които позират за списание Vogue. Очарователни са!
















vogue.co.uk

Гери

Имам огромно желание да спортувам, но все не стигам до фитнес залата, но колекцията спортни уреди на Chanel ми подейства много мотивиращо. Ще играя тенис, ще вдигам гирички всяка сутрин, лятото ще карам сърф, зимата ще карам ски, дори ще поиграя голф. Chanel! Колко хубаво звучи.


vogue.co.uk

Димитрина

Актрисата Хелън Мирън е жена, която остарява красиво. Тя е истинско вдъхновение, което обожавам да гледам на екран. Като истнски любител на старите ленти, днес силно ме впечатлиха две снимки от младите години на актрисата, която сега е на 67 години. И тогава, облечена в училищна униформа с две странични плитки, мога да забележа нейното очарование. Снимката, на която е на сцената, през далечната 1975 година ми подейства изключитело зареждащо. Тази жена е възхитителна.


dailymail.co.uk


Елена

Имам спешна нужда от вкусно малиново мохито! Всичко, за което мога да мисля днес е сладкия му аромат и ледения му вкус, който обожавам. Цяло лято ще съм така, с коктейл в ръка. Като допълнение в горещите дни, искам огромно парче торта с ягоди от "Неделя". Удоволстието ми е гарантирано.



facebook.com

Пламена

Най-обичам да си лежа под чадъра на плажа и да си чета книжки, за които цяла година не ми остава време. Вече започнах да си подготвям списък със заглавия, които започват с книгата на Кристофър Гортнър „Обетът на кралицата”. Историята ми звучи страхотно интригуваща и любопитна. Нямам търпение да я започна. 

 Виж какво още завладя мислите на редакторите тази седмица :

Част 1 >>


Част 2 >>

Част 3 >>

 

More from View Sofia

More All fashion