Следва

Черешов шейк

28 юни, петък - Роузи Хънтингтън Уайтли

Страхотна за горещ летен ден, а ако облечем върху ансамбъла сако или още по-хубаво - милитъри парка, става...

All About Life преди 10 години

Младото красиво гадже на актьора Джейсън Стейтъм е превъзходна в очарователната си женствена рокля на цветя, която по най-секси начин носи с велурен ботуш с груб ток и превръща разкоша в небрежна гръндж визия.

Страхотна за горещ летен ден, а ако облечем върху ансамбъла сако или още по-хубаво - милитъри парка, става чуден за неорентирано в сезона време като нашето днес.

Виж всички в Календар на стила


 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 2 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 5 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.