Следва

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП - 1.07 – 7.07

Подготовка за горещо лято! Четвъртата споделена тайна за красота срещу три бутилки нискокалорично плодово вино Whisper

Коктейлът от етерични масла е задължителната напитка за косата ми веднъж месечно, а за тялото всяка седмица. масло от гроздови семки, бадемово, кокосово масло и житено масло заедно или по отделно ...

Health преди 10 години

Ти ни прошепна своята тайна за поддържане на прекрасна форма за лятото, за което ти обещахме страхотен, летен, плодов винен коктейл за награда.


  Маргарита е четвъртата участничка, която ще получи цели 3 бутилки от новата нискоалкохолна, леко газирана винена напитка с нежен плодов вкус с нюанси на ябълка, пъпеш и тропически плодове Whisper с марка Domaine Boyar.




Подготвям се за всеки сезон, но смятам лятото за най- важно, защото резултатите се виждат най-много.

1. Започвам от ноември с лазерна епилация , която да облекчи усилията ми през лятото с обезкосмяването. Няма нищо по-хубаво от гладката кожа. Правя по една процедура месечно най-късно до април.

2. Коктейлът от етерични масла е задължителната напитка за косата ми веднъж месечно, а за тялото всяка седмица. масло от гроздови семки, бадемово, кокосово масло и житено масло заедно или по отделно разнасяш обилно върху кожата и по дължината на косъма. Косата измиваш след 30 минути, а кожата оставаш да се наслаждава на ароматите.

3. Минавам на летен хранителен режим - определям си един ден от седмицата, в който пия само вода и чай или залагам на плодове с много вода. Когато организмът ти свикне така, определено лекотата се чувства и вижда. 

4. Вдигам тонуса - старая се поне веднъж преди лятото да направя нещо екстремно, което да ме подготви за нови горещи приключения. Да скоча с парашут, да отида на рафтинг, за направя планински преход или катерене до в. Мусала, например.

5. Задължително правя промяна на косата си - нова прическа, ново начало, а лятото е точно за това!

6. Купувам си нещо ново, задължително по мен!

7. Мажа ръцете си с бебешко олио вместо с крем - кремът изсушава кожичките на ноктите, докато олиото ги похранва.

8. Очите и усмивката са първото впечатление, затова слагам пакетче мокър и студен ментов чай върху клепачите вечер за около 15 мин, след което намазвам с околоочен крем. За усмивката залагам на мед за устните - сладко и омекотяващо натурално средство, налично във всеки дом, а за зъбите се доверявам на почистване от специалист. 

Пожелавам и на вас неповторимо лято!

Маргарита Гачева


Печелившите могат да получат своите награди до 15 юли, след като се свържат с редакцията на ViewSofia

Виж още:
Първата споделена тайна >>

Втората споделена тайна >>

 
Третата споделена тайна >>

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.