Следва

Jamiroqai и Jessie J: 2 х J и двойно удоволствие

Кой спечели двойна покана за филма "Човек от стомана"?

От всички коментирали наши читатели, на случаен принцип ние избрахме да дадем три двойни покани за прожекцията...

Movies & TV преди 10 години

Точно на 21 юни на родна земя се появи "Човек от стомана". От тогава се мина цяла една седмица, в която ние наистина не спирахме да се възхищяваме на работатата, резултат на много труд, мащаба на продукцията, костюмите и актьорите в лентата и нямахме търпение да пренесем емоцията си и на теб.

Затова решихме да зарадваме освен себе си и някои от нашите редовни читатели с двойна покана за прожекция по избор на филма в България, предоставена от Lidl.

Условието, което постaвихме беше съвсем лесно, а именно да отговориш на въпроса "Кой е любимият ти актьор от всички участващи в прекрасната продукция?“ и да ни напишеш името му заедно със своето в коментарната форма под статията за филма, в която ти разказахме за неговите създатели.

От всички коментирали наши читатели, на случаен принцип ние избрахме да дадем три двойни покани за прожекцията на Александра Георгиева, която е избрала Ръсел Кроу, Петя Георгиева, която е избрала Хенри Кавил и Милена Иванова, която се е спряла на Кевин Костнър за свой любим герой от филма и им честитим за възможността, която ще имат, а именно да заведат на кино свой приятел в лятна нощ... Какво по-хубаво от това?

Очакваме печелившите да се свържат с нас на редакционните телефони, за да разберат как могат да получат наградата си, а на всички останали участвали, но не спечелили, пожелаваме неповторимо лято!
 

More from View Sofia

More Movies & TV