Следва

PFW: Силният старт на Versace, великолепната колекция и Наоми Кембъл на подиума

5 неща за възторг - Какво завладя мислите на редакторите тази седмица. Част 5

Нашата кошница с желания и мечти става все по-голяма, а съзнанието ни не спира да аплодира от възторг харесаното и с нетърпение бързаме да го споделим...

All fashion преди 10 години

И днес се вдъхновихме от всичко красиво, което забелязваме, докато неделно си почиваме.

Нашата кошница с желания и мечти става все по-голяма, а съзнанието ни не спира да аплодира от възторг харесаното и с нетърпение бързаме да го споделим.

Петте неща за възторг, които ни вдъхновиха в днешния дъждовен ден, следват надолу:

Ава

Чудни книги, приказно преобразени в часовници. Всички, които като мен обичат книгите знаят, че няма ограничение за манията. Стелажите може и да са се огънали под тежестта на безброй твърди корици, но нямам абсолютно нищо против да трансформирам и някое от любимите си заглавия в ежедневен часовник, който ще тиктака дълго след като съм затворила последната страница.



Ако не искаш да жертваш собствената си колекция, можеш да си вземеш едно от заглавията ТУК!

Елена

Свежо, точно като след дъжд и леко романтично! Полата Carven вдъхновена от ролята на Изабел Аджани във филма на Полански "Наемателя" е нещо, което силно искам да имам точно днес. Заради всичко, което ми носи, дори само като я гледам.



Взимам я от colette.fr.

Гергана

Нямам представа защо се впечатлих толкова от тази лампа. Може би заради начина, по който разпространява топла и мека светлина или пък заради миловидния й външен вид. Тази Тeddy Bear Lamp, пухкава играчка или лампа, проектирана от Suck UK ще получи място в сърцето ми, както и на нощното шкафче.

Мястото, от което я взимам е connox.com.

Пламена

Свободно падаща копринена риза за спокоен и удобен прохладен ден, която нося с любимите си скини джинси, в компанията на ягодова еклерова „Неделя”.



Взимам я от donnaida.com

Антония

Тази седмица наистина се възторгнах от изложбата на Николай Божилов. Инсталацията му прокарва паралел между две течения в изкуството, които се появяват през 20-и век – кубизма в изящните и пластичните изкуства и минимализма в модата и носи името 1300+33 вдъхновена от прословутия паметник "1300 години България", в който кубистични форми са съчетани с минималистична среда.



Виж какво още завладя мислите на редакторите тази седмица :

Част 1 >>


Част 2 >>

Част 3 >>

Част 4 >>

 

More All fashion