Следва

Деца в блиц - Мила, 8 г

Тома Idol

Това е Music Idol! Това е Тома! Така красноречиво завърши снощи второто родно издание на прославения ТВ формат...

Лица преди 15 години

Това е Music Idol!
Това е Тома!

Така красноречиво завърши снощи второто родно издание на прославения ТВ формат, успешно организирано, проведено и приключено от Иван и Андрей.

По всичко личи, че народът се скъса да праща sms-и на финала, защото липсваше драматичното напомняне от предходни вечери, че ако не подкрепим нашия кандидат, нещата ще станат страшни.

Както и де е, получи се приятен финален концерт, в който страшно гот въздействаха непритворната симпатия между четиримата финалисти, веселите музикални хрумвания на Дони в качеството му на музикален продуцент, както и липсата на твърде много сълзи.

Тома заслужено спечели този конкурс, вероятно защото се оказа "единственият мъж" в шоуто, както се изрази една другарка. Влюбени са в него всички, и женички, и момички, както също стана безпощадно ясно снощи. От Шанел, през Елена и Нора, до Люси, която възкликвайки, че също осигурява награда - уикенд и посещение в Берлин на студията на Universal records внесе отчетлив, макар и кратък смут сред водещите, до които Саня Армутлиева от Virginia току що беше обявила какво ще получи победителят от звукозаписната компания титуляр.

Извън страстите на вечерта, размислите по темата се свеждат най-общо до това, че логично спечели младеж след девойката от миналата година, второ, че пичовете с мъжко излъчване и поведение на умерени мачовци са перфектната конфигурация за подобни формати, и трето, че Тома е един готин и симпатичен младеж, на когото целият ни екип желае здрав разум, добри колеги и голям успех.

Той наистина е много готин, щом даже Казасян призна: "Тома започва да ми харесва и като мъж!".

More from View Sofia

More Лица