Следва

Лятно времеброене

PFW: Силният старт на Versace, великолепната колекция и Наоми Кембъл на подиума

Първият модел стъпил на сцената в Париж е не кой да е, а Черната перла в модата- Наоми Кембъл. Звездата на 90-те откри шоуто, облечена в...

All fashion преди 10 години

С любопитни погледи се обръщаме към Париж, където започна Седмица на модата и представянето на haute couture колекциите на големите имена в модната индустрия. Старт на поредица грандиозни ревюта даде италианската къща Versace, която успя да изненада света с безупречност и класа. Лукс и много лукс, който пристига по-красив отвсякога. Името Versace асоциираме с безупречност и красота, които, в този им вид, ни напомнят за богатото пиршество в работата и неуспоримия талант на покойния Джани Версаче, който изгражда империя с доказана иновативност, лидер в света на модата и до днес, вече водена от сестра му Донатела.

Първият модел, стъпил на сцената в Париж, е не кой да е, а Черната перла, неостаряващата Наоми Кембъл. Звездата на 90-те откри шоуто, облечена в черна рокля от велур и акценти от лачена блестяща кожа. Колекцията за есен-зима 2013/2014 включва обичайните за марката сложни кройки и материи - кожа, велур, мрежа и дантели, животинска кожа от влечуги. Колекцията е луксозна, съвършена и богата.

Виждаме дълбоки цепки, голо на кръста, строги силуети. Самата идея да видим Наоми на сцената, облечена във Versace, сбъдва най-смелите ни мечти, сякаш Донатела ни напомня за великолепието на 90-те години, когато брат й Джани облича звездите в своите шедьоври, а Линда Еванджелиста, Кейт Мос и Наоми са редовните "заподозрени" при представянето на новите му облекла. Ако можем да опишем колекцията висша мода за зимния сезон с една дума, ще бъде "съвършенство". С безупречната Наоми, естествено. 























































 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.