Следва

Марк Зукърбърг оглави гей парада в Сан Франциско

Дългоочаквана музика, гумени ботуши и магическо слънце огряха Гластънбъри тази година

Тази година като че ли времето бе по-милостиво към всичките 135 хил. музикални фенове и почитатели на един от най-големите фестивали...

Music преди 10 години

Тази година като че ли времето бе по-милостиво към всичките 135 хил. музикални почитатели на един от най-големите фестивали Гластънбъри, който за пореден път отвори вратите си за наплива от фенове, палатки, раници и бира.

Любимото музикално събитие на много от звездите започна подобаващо в петък с концерт на бившия фронтмен на Oasis - Лиъм Галахър и неговата група Beady Eye и продължи в същия вдъхновяващ дух и в събота, когато рок титаните от Rolling Stones направиха своя дебют на сцената на фестивала, като това беше определено за връх в тяхната 43-годишна история. Ветераните откриха концерта си с „Jumpin' Jack Flash“, на което Мик Джагър се развихри, облечен в зелено сако с пайети. Той се шегуваше с публиката през цялото време, като не пропускаше да припомни, че "най-накрая и нас ни поканиха". 





Разбира се, както всяка година стилът на присъстващите беше от изключително значение за нас, имайки предвид, че само след дни и ние  ще сме подвластни на започващите фестивали (бел.ред. Exit, Spirit of Burgas) и ще имаме сериозна нужда от доза вдъхновение.

Алекса Чънг, Кара Делевин, Кейт Мос, Стела МакКартни, Сиена Милър бяха само част от популярните личности, избрали "музикалния пир", за да си починат от редновните ангажименти. С очакване на капризите на английското време всички звездни дами се бяха подготвили подобаващо за калта, с която е известен фестивалът. Гумени ботуши, или каквито и да е било ботуши, стояха на краката на красавиците предвидливо обути за променливите, дъждовни и непредвидими обстоятелства и прекрасно облечени в хипнотични принтове, ярки щампи, бохемски рокли или пък просто в джинси. 

Вече си набелязахме няколко аутфита, които да пробваме, но виж всички любими визии...



 

 

More Music