Следва

Изложба на дипломираните бакалаври

Facebook моменти: Спящото мамче Ким Кардашиян

Кадърът е доста мило напомняне за всички светски списания, които искат да се борят за ексклузивните права за първата фотосесия на Норт Уест...

People of art преди 10 години

Бебчето на Ким Кардашиян и Кание Уест може и да не е намерило място на страниците на таблоидите все още, но неговата майка, дори и спяща, не спира да е там.

Тя се появи за първи път след раждането на дъщеричката си Норт в социалните мрежи, като виновничката за "изтеклата" информация е нейната сестра Клои, която пусна снимка как преждевременно родилата първото си дете хайлайф икона си подремва на дивана, а до нея е кучето й.

Кадърът е доста мило напомняне за всички светски списания, които искат да се борят за ексклузивните права за първата фотосесия на Норт Уест. Според последните слухове Ким и Кание планират да продадат фотосесията на дъщеря си за "скромната" сума от 2 млн. долара.  32-годишното мамче смята да дари парите от "продажбата" на бебето си за благотворителност, което е доста похвално и всъщност нещо ново за материалистката Кардашиян.

Риалити героинята вече отказа на майка си да се появи с бебето в телевизионното и предаване, с цел да вдигне рейтинга му.

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра