Следва

Renesanz Summer Festival 2013

Какво ново - Брад Пит с нов филмов проект

"Ярост" е името на новия филмов проект на Брад Пит. И вероятно за да се въплати максимално в...

People of art преди 10 години

"Ярост" е името на новия филмов проект на Брад Пит. И вероятно за да се въплати максимално в образа на своя герой, един от членовете на танков екипаж, Пит организира посещение на реално действаща войнскова част за да попие опит и да се научи да борави с бойни оръдия. Компания му правят колегите в проекта - Шая Лебоф и Логан Лерман.

Действително във филма актьорът ще е екипиран съвсем различно, тъй като дейcтвието се развива в последните дни на Великата Отечествена война.

Героят на Пит е начело на екипаж на танк, съставен от петима, които доблестно противодействат на немските дивизии.

За времето на посещението в лагера актьорите, по признанието на военните, са успели да "вдъхнат" атмосферата, да изучат порядките и да се приучат на безупречна дисциплина.

Очакваме Брад Пит като шеф на танкова бригада с нетърпение. И не заради дисциплината.
































 

More from View Sofia

45 години Анджи! Как актрисата преобърна живота си

Celebrities преди 3 години

На 4-ти юни празнуваме "международния ден" на една от най-красивите жени и търсени актриси, която напоследък драстично намали професионалните си ангажименти и стремително се впусна в занимания, които дори не са обвързани с киното. Честити 45, Анджи! Ето как и защо актрисата преобърна начина си на живот...

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра