Следва

Prada наеха чернокож модел за кампанията си Есен/Зима 2014 за пръв път от 1994 година

Дълги крака под дълга пола, или коя я носи по добре - Миранда, Кандис или Алесандра

Днес изправяме една срещу друга три от най-прекрасните жени, за които се сещаме...

All fashion преди 10 години

Днес изправяме една срещу друга три от най-прекрасните жени, за които се сещаме. Приказната Миранда Кер, прелестната Алесандра Амброзио и хипнотизиращата Кандис Суанепул!

И трите неземно красиви притежателки на безкрайни крака и безупречен чар и трите избрали дълги поли, под които да скрият своите прелести, стилизирайки ги по различен начин обаче и трите прекрасни, а ние се питаме коя е НАЙ?

Миранда, ослепителна майка в изключителен синхрон с безгрижието и модата, стилизирала по най-добрия начин сив топ, дълга пола с леопардов принт, любимата федора с плитка настрани, червени устни и усмихнатия малък Флин.

Алесандра, бразилската газела, заложила на много бохемска визия по време на своя шопинг. Макси пола Sam & Lavi, вързана риза от деним, под която закачливо се подава поп цвета на сутиена съвпадащ с този на сандалите, малко хипи бижута и коса с мокър ефект я правят да изглежда така, че все едно всеки момент ще започне да позира за някой плажен каталог.

Кандис, неземно красивата блондинка, стилизирала без затруднение дълга червена пола, черна чанта и обувки и бял топ за разходка в града. Нищо толкова специално в комбинацията, но не същото се отнася за жената...


И трите са толкова хубави, че ние не смеем да изберем, но ти гласувай в анкетата или ни напиши, коя носи по-добре дългата си пола... върху дългите си крака...

 
 

Анкета

Коя носи по-добре дългата си пола?

More All fashion