Следва

БЮТИ БЛИЦ: Ашли Мадекуи

Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia. Подарък на деня - Photoderm BRONZ сухо олио

"Хубавият слънчев загар ми придава здрав и лъчезарен външен вид, но за съжаление тази година все още съм...

Hair преди 10 години

Вчера, 3 юли, ви дадохме поредната добра причина лятото да е най-хубавият сезон. В новата игра на ViewSofia и BIODERMA в рамките на 10 дни ще имате възможността да спечелите 10 слънцезащитни продукта, които сами избирате като най-подходящи за вашата кожа или кожата на семейството ви. 

Всички те са от от специално разработената серия Photoderm, а условието, да ги получите като награда на деня, е подробно разяснено тук: 

Играй за най-подходящата за теб слънцезащита и хубав тен - Лятната игра на ViewSofia и Bioderma

И както сме заявили, всеки следващ ден, ще обявяваме спечелилия на случаен принцип своя Photoderm продукт от предишния ден. Ето кой е първият и какво и защо си избра да спечели: 

Калина Окова, 32 години
Photoderm BRONZ сухо олио 200 мл.

"Хубавият слънчев загар ми придава здрав и лъчезарен външен вид, но за съжаление тази година все още съм напълно бяла. В последните няколко години нарочно избягвам да се показвам на слънце и да се изпичам на плажа, защото кожата ми стана много чувствителна, появиха се петна, започна да се дехидратира лесно. Мисля, че с този продукт ще получа оптималната защита и ще изглеждам добре."

За Photoderm BRONZ сухо олио

Довереният приятел на кожата съчетава силата на биологичното действие с комфорта и удоволствието от употребата. Благодарение на патента Cellular BIOprotection®, Photoderm BRONZ сухо олио предоставя вътрешна клетъчна защита, а оптималната външна защита срещу UV лъчите се постига чрез високия фактор (SPF50 и SPF30). Уникалният бронзиращ комплекс в продуктите от серията Photoderm BRONZ стимулира естествения процес на синтезиране на меланин в кожата, причина за образуването на тен. Придобиването на здравословен загар вече е лесно и приятно, тъй като, за да има ефект Photoderm BRONZ, е необходимо само спокойни и защитени да се насладите на слънчевите бани.

Препоръчителна цена на Photoderm BRONZ сухо олио SPF30: 40.90 лв.

More Hair