Следва

Люси и Камелия: Готови сме на всичко една за друга!

Прекрасната Малия, или порасналата дъщеря на Обама

Тези дни се очертават доста празнични за семейство Обама...

People of art преди 10 години

Тези дни се очертават доста празнични за семейство Обама. Има много поводи за празнуване в Белия дом и освен вчерашния 4-ти Юли, когато традиционно отвъд Океана се чества Денят на независимостта, първото семейство на Америка посрещна и 15-тия рожден ден на голямата си дъщеря Малия.

Прекрасната наследничка на президента, която едва ли може да се похвали с нормално детство, имайки предвид всички папараци, репортери и любопитни зяпачи, които буквално живеят на моравата пред дома й, всъщност неусетно се превърна от малко момиченце в красива млада дама пред очите ни и ние нямаше как да пропуснем да споменем резултата от това.

Малия Обама, вече пълноправен тийнейджър, най-вероятно ще има малко по-различен преход към зрялост от нейните връстници и едва ли ще може да изживее напълно пълноценно следващите си години, на които обикновено принадлежат съвсем други дейности от тези да се държи прилично и да спазва всички норми на поведение, но сме сигурни, че има и доста положителни неща в това да си президентска дъщеря.


Освен със сдържаността и увереността, която тя демонстрира въпреки крехките си 15, все по-често госпожица Обама ни радва и със стилистичните решения, които взима за себе си.

Изпод елегантните цветове и образцови съчетания, които тя избира, в повечето случаи, за да е в пълен синхрон с останалите членове на семейството си, личи почерка на една умело търсеща своята индивидуалност дама, с добре оформени линии на тялото и горда стойка, която може да бъде пример за много от известните личности.


Гледайки я си мислим, че на президента ще му става все по-трудно да жонглира задълженията си като президент и татко, който ще трябва да пази от лоши момчета добрата си дъщеря.












More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра