Следва

Грижа за околоочния контур „леден ефект”

БЮТИ БЛИЦ: Ашли Мадекуи

Интересите на красавицата не свършват с киното – когато не играе, Ашли пише в блога си за мода Ring My Bell...

Celebrity beauty преди 10 години

Ашли Мадекуи е Ашли Дейвънпорт в сериала „Отмъщението” по Нова ТВ. В началото на поредицата тя беше най-добрата приятелка на главната героиня Емили, но впоследствие отношенията между тях значително се промениха...

В реалния живот младата звезда е родена в Англия, а първата й филмова роля е в лентата на Лени Джеймс "Storm Damage", когато Ашли е още тийнейджърка. След този свой успех тя е приета в Лондонската кралска академия на изкуствата. Своя зашеметяващ дебют в САЩ актрисата прави с драмата "Красивият живот", където играе с Миша Бартън, Корбин Бльо и Ел Макферсън.

Въпреки сериозното си образование и опит на сцената, Мадекуи е най-известна с телевизионните си роли, включително тази на Бамби в "Тайният дневник на едно объркано момиче", излъчван в САЩ и Великобритания.

Интересите на красавицата не свършват с киното – когато не играе, Ашли пише в блога си за мода Ring My Bell.

Сутрин стартирам с... почистващ продукт на Shu Uemura. Почиствам лицето си всяка сутрин и всяка вечер с него. Той премахва всички следи от грим, но не изсушава кожата ми.

Козметиката, която ползвам е... използвам различни продукти. Ръководя се от това кое ми действа добре, а не колко струва. Почистващият ми продукт е малко скъп, но кремът ми е по-евтин. Харесвам дневния и нощен крем на Boots no.7 Protect and Perfect. Кремът на Elizabeth Arden с 8-часово действие също е страхотен многофункционален продукт. Използвам го върху устните и кожичките на ноктите си против сухота. Страхотен е и за заглаждане на косата. Една тубичка стига за ужасно дълго време! За тялото си използвам масло Goe.


Гримовете, на които залагам...
налага ми се да ползвам толкова много грим по време на снимки, че през почивните дни ми харесва да съм по-семпла. Обикновено нося просто балсам и кремообразен руж.

Никога не излизам от вкъщи без... винаги нося в чантата си червило Silla в цвят Gladiola. Страхотно е за устните и бузите.



Чувствам се най-красива... когато залагам на простотата на ярко червените устни и големите мигли.

Обикновено поддържам форма с... опитвам се да се храня здраволсовно – много зелени зеленчуци и месо без тлъстини. Но обичам и солените неща, така че внимавам за хидратацията си. Не се упражнявам толкова, колкото би трябвало, но когато го правя, ми харесва Бикрам йогата.



 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя