Следва

Еволюция на вечността: извор на живот от дълбините на Perrier

Дизайн за вдъхновение: Стенописи в пастелни цветове

Те са впечатляващ детайл, който внася уют, интимност и красота във всяка стая и изглежда в областта на интериорния дизайн са все по-интересни и предпочитани за различни смели експерименти...

All About Life преди 10 години

Пастелните цветове, бяха една от водещите тенденции в модата през изминалия сезон, но през този те все по-умело излизат от подиума, за да влязат и трайно да се настанят в домовете ни. Те са впечатляващ детайл, който внася уют, интимност и красота във всяка стая и изглежда в областта на интериорния дизайн са все по-интересни и предпочитани за различни смели експерименти.

Ние също с удоволствие бихме поръсили с малко цвят пространствата си, но това, което повече ни се иска да направим е да пробваме с поне една подобна хипнотична стена, като тези, които ти показваме, която да разчупи прекалено балансираното и спокойно излъчване, което пастелните нюанси носят сами по себе си.

Принтове върху стени в комбинация с модерни мебели и аксесоари... доза петъчно вдъхновение, с която провокираме смелостта ти!
































 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.