Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града - 8 - 14 юли

Under my umbrella! Гуен Стефани и двамата й синове на "гореща" разходка из Лос Анджелис

Тя категорично отказва да остарее и всеки път, когато видим порцелановия й тен, се убеждаваме, че "тайните" й за красота все още действат безотказно...

People of art преди 10 години

Тя категорично отказва да остарее и всеки път, когато видим порцелановия й тен, се убеждаваме, че "тайните" й за красота все още безотказно действат.

Разбира се, сигурни сме, че не е лесно да бягаш от годините си, но Гуен Стефани умело се крие от тях, понякога дори й с помощта на красиви аксесоари, както забелязахме в случая.

Певицата беше щракната от фотографи вчера, по време на следобедната си разходка из горещия Лос Анджелис, в компанията на двамата си синове Зума и Кингстън и на син чадър разперен през цялото време над нея. Тя умело криеше лицето си от всеки слънчев лъч, който се опитваше да я докосне, и бързаше да намери по-прохладно и сенчесто място, за да се позабавлява с децата. 

43-годишната Гуен носеше необичайна за стила й торбеста черна рокля над черен клин, съчетана обаче с обичайното за нея червено червило. Ретро слънчевите очила и голямата кожена чанта допълваха иначе приятната, но пък доста неподходяща за лятото визия, а косата й си кореспондираше чудесно с прическите на синовете й.







 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра