Следва

Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia. Подарък на деня - Photoderm Apres-soleil

Грижа за околоочния контур „леден ефект”

Агресивните фактори на околната среда, замърсяванията и стресовият начин на живот, правят кожата ни...

Beauty News преди 10 години

Чудим се какво ли щяха да кажат очите ни, ако можеха да говорят. Дали приемат достойно безсънните нощи, агресията на климата и белега на възрастта? Дали кожата ни се смее или плаче?
 Тя съответно реагира все по-остро на всеки дразнител със зачервявания, алергии, пъпки, прекомерно омазняване, розацея и др.

Затова ни е нужен откривател, който да гарантира с революционните си методи нов подход към изтормозената ни кожа. Такъв е французинът Кристиян Бретон. Специалистът по красота за първи път създава марка, която се базира на генетичен анализ на специфичните нужди на всеки тип кожа.

Появили се на бял свят през 1990 година, продуктите Christian Breton са сред марките първенци във Франция и в още 50 страни по целия свят. Неслучайно те заемат своето място в един от най-популярните търговски центрове в цял свят - „Галери Лафайет” в Париж. Съвсем отскоро продуктите са вече и на нашия пазар.

Какво прави иновацията на Бретон? Буквално разгадава кода на видимото стареене, като по този начин променя съдбата на всяка кожа.

Подход има и към най-фините участъци от лицето ни. Например за околоочния контур – областта, в която чувствителността е 5 пъти по-голяма от тази на останалите места. Съответно тя се нуждае от 5 пъти по-специфична грижа. И ето че Christian Breton предлага уникална линия за грижа за околоочния контур, която се базира на един от най-модерните методи за подмладяване и за нежна грижа – криотерапията.

Какво е криотерапия или студолечение?

Това е най-модерният метод за стягане и успокояване на проблемната чувствителна кожа, който се базира на действието на ниски температури и на „ледения ефект”. Благодарение на тях се подобрява храненето на кожата, подмладяват се клетките, а студенината действа оптимизиращо на микроциркулацията.

Хладилникът с ново амлоа

Хладилникът не е само наш враг. Вместо като изкусител, който крие вкуснотии с много калории, той може да ни е от полза. А именно – с изстудяващия си ефект. Когато съхраняваме определен тип продукти в него, активните им съставки ще бъдат запазени при оптимални условия. Освен това изстудяващият ефект допълва ефекта на красотата, например ако продуктът разполага със студено топче-апликатор, минавайки по околоочната линия, й доставя изключително усещане и охлаждаща свежест. Този „леден ефект”, заедно с микро налягането на металното топче, действат на микроциркулацията като лимфен дренаж.

Винаги трябва да спазвате следния закон при тези продукти: за да са максимално ползотворни, отделете си едно рафтче в хладилника, където да ги съхранявате.

Серум елексир за стягане на околочния контур с хиалуронова киселина


Същински еликсир на младостта, този серум има висока концентрация противобръчкова и стягаща активна съставка Matrixyl®,. Резултат от последните технологични иновации, серумът обещава бързо и значително намаляване на бръчките. Това високо-технологично лечение, в комбинация с ефекта от студа и налягането гарантира втора младост за Вашите очи.



Eye Care Anti-Fatigue Gel - Околоочен гел против умора

Този изстудяващ немазен гел коригира подпухналостта и намалява черните кръгове под очите. Подмладява, като активизира естествената енергия на кожата за по-гладка и по-свежа околоочна линия.



Liftox Plumping Lifting Eye Serum - Рол-он серум за околоочен лифтинг

„Лифтокс” действа в сърцевината на клетките, като отпуска свиваемите тъканни нишки и по този начин намалява бръчките. Гладко и много нежно, студеното топче-апликатор минава неусетно по околоочната линия, за да й достави охлаждащо удоволствие.

 
Още на beautyexpert.bg

More from View Sofia

More Beauty News