Следва

Weekend to do list - "We love aerobics" на открито

Ако съдбата ни изпраща знаци, как да ги видим и най-важното - как да ги изтълкуваме правилно

огато Съдбата се опитва да ни предаде някаква информация, тя го прави само чрез вътрешни усещания...

Health преди 10 години

Когато Съдбата се опитва да ни предаде някаква информация, тя го прави само чрез вътрешни усещания. Обикновено отговорите на най-вълнуващите въпроси идват сами чрез вътрешно чувство, игнорирайки напълно "логика" и "здрав разум". Имаме усещането, че "това е мое" или "това не е мое", но после започваме да премисляме получените усещания през житейския си опит и ... често взимаме решение, съвсем противоположно на "вътрешните усещания".
След това получаваме сигнали дали сме постъпили така, както е определила Съдбата или "както обикновено", вслушали сме се в "здравия разум", "житейския опит" или в съветите на приятели и съседи.

Първи сигнал
Ако сме направили правилния избор, усещането за радост, удоволствие, лекота не би трябвало да ни напуска. Възторг и вдъхновение - това са знаци на Съдбата, показващи, че вървим в правилната посока. Ако след взимането на решението ни обхване апатия, празнота, буквално трябва да се насилим, за да свършим определена работа, да се срещнем (или не) с определен човек, или да заминем някъде - това означава, че сме направили грешен избор, от гледна точка на нашата Съдба разбира се, а не на мама, татко, съседа или приятелите.

Втори сигнал

На всички ни е познат израза "насилие над себе си". Много често, ние принуждаваме себе си да правим това, което очакват от нас – нашите родители, приятели, близки, през цялото време оправдаваме чужди очаквания и изпълняваме чужди обещания. И тогава животът ни става непоносим, а празнотата в душата - огромна, и всичко това, защото не живеем собствената си Съдба, а нечия друга. Да запълним изкуствено празнотата, никога не се получава, може само временно да притъпим болката. Душата ни много добре знае какво иска.

Трети сигнал
Ако след взимането на дадено решение ни съпътства късмет и “щастливи събития” ( както знаем нищо не е случайно) - Съдбата подкрепя нашия избор и ни изпраща потвърждения за това. Но ако от самото начало, след като вземем "окончателно и неотменимо решение" всичко се обръща с главата надолу или нещата не вървят, буксуват - това може да е сигнал, че не вървим в правилната посока.

Четвърти сигнал

Сънищата са универсален начин за комуникация със собственото ни подсъзнание и ако Съдбата иска до нас да стигне някаква информация, тя го прави чрез съня. Ако след взимане на решение ни измъчват кошмари, натрапчиви съобщения, безкрайното повтаряне на един и същ натрапчив епизод - направеният избор е грешен. Обратно, ако сънят ни носи почивка, спокойствие и удовлетворение, чувство за лекота и приповдигнато настроение - тогава Съдбата ни подкрепя.

Пети сигнал

Случайности - това са добре обмислени от Съдбата закономерности. И ако, тръгвайки си от даден човек, напускайки някаква работа, избягвайки някакъв проблем, пак се оказваме в изходна позиция "като че ли случайно", трябва да знаем, че сме избрали грешната посока.

Шести сигнал
Вероятно един от най-важните сигнали, "серия от сигнали", който се нарича "фоново бучене". Повечето хора не са способни да оценяват тези знаци. Особено трудни за разчитане са злополуки, заболявания, големи провали. Учените, занимаващи се сериозно с изучаването на необясними явления ("Истината е някъде там") смятат, че всички сериозни неприятности се явяват след предупредителна, предварителна вълна от случващи се събития – "фоновото бучене" на бъдещето. Животните го усещат много по-добре от хората. Известно е, че плъховете бягат от потъващия кораб, домашните любимци се крият преди задаващо се земетресение, дори птиците летят ниско пред буря. И само хората упорито се движат "не където трябва", необръщайки внимание на всички знаци, взети заедно. Например, ако сме взели решение с твърдото намерение да стигнем до края и в началото се разболяваме сериозно, след това падаме и си чупим крак, след което ни крадат колата - не трябва да сме пророк, за да разберем, че не вървим в правилната посока. Разбира се, всички негативни събития не се случват в рамките на един месец, "фоновото бучене" може да продължи половин година, година, дори повече, но ако не обръщаме внимание на знаците и упорито "вървим напред", Съдбата може изведнъж да сложи край на всичко.
Ние рядко се доверяваме на Съдбата, но и рядко сме щастливи.
 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.