Следва

Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia. Подарък на деня - Photoderm MAX Ultra-Fluid

Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia. Подарък на деня - Photoderm Apres-soleil

Имам изключително суха и чувствителна кожа. Слънцето ми създава доста проблеми, тъй като изгарям лесно и...

Body преди 10 години

В сряда, 3 юли, ви дадохме поредната добра причина лятото да е най-хубавият сезон. В новата игра на ViewSofia и BIODERMA в рамките на 10 дни ще имате възможността да спечелите 10 слънцезащитни продукта, които сами избирате като най-подходящи за вашата кожа или кожата на семейството ви. 

Всички те са от от специално разработената серия Photoderm, а условието, да ги получите като награда на деня, е подробно разяснено тук: 

Играй за най-подходящата за теб слънцезащита и хубав тен - Лятната игра на ViewSofia и Bioderma

И както сме заявили, всеки следващ ден, ще обявяваме спечелилия на случаен принцип своя Photoderm продукт от предишния ден. Ето кой е първият и какво и защо си избра да спечели: 

Силвия Христова, 36 г.
Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце

"Имам изключително суха и чувствителна кожа. Слънцето ми създава доста проблеми, тъй като изгарям лесно и след това кожата ми страда доста. Независимо от многото слънцезащитни продукти с висок фактор, с които съм неразделна с времето установих, че важна за здравето и добрият ми вид е не само защитата от слънце, но и добрата хидратация след това.

Фен съм на продуктите на Bioderma и до момента не са ме предавали, затова мисля, че и Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце ще ме изненада приятно и ще направи лятото ми едно по-приятно изживяване без неприятна сухота на кожата ми."

Играй и ти, виж как>>

More Body