Следва

Рита Ора се глези на яхта в Ибиса

Завръщането на Къци Вапцаров...

"Риск печели, риск губи" тръгва по ТВ7 от днес...

 

People of art преди 10 години

Телевизионното предаване "Риск печели, риск губи" с водещ Къци Вапцаров се връща на екран на 8 юли. В първите две издания на завърналата се в ефир игра ще вземат участие ветерани.

"Поканил съм да играят само хора, които са били свързани с "Риск печели" по един или друг начин. Едно от момичетата на късмета ще е от първите - от 1994 г. Другото е от последните, от времето, преди да спрат шоуто”, разкри телевизионерът. Той вярва в успеха на играта, тъй като има ясен и неподправен регламент. ”Всеки може да играе, няма нищо уговорено, не участват някакви вече избрани "известни" личности и е тип "народно шоу".

Вапцаров тепърва ще отсява нови момичета на късмета. „Най-важното е да са красиви, лъчезарни, усмихнати, стройни, жизнерадостни. Добре е да са секси, защото в игрите с публиката имаме много провокации”, обясни Къци.

Играта ще се излъчва всеки делничен ден от 12:00 часа по TV7.
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра