Следва

Чарли Чаплин

Вторичен трус в НДК

Магнетизмът на концерта на ирландската група Lord of the Dance разтърси НДК два пъти. Това бяха две грандиозни...

Events преди 15 години

Магнетизмът на концерта на ирландската група Lord of the Dance разтърси НДК два пъти. Това бяха две грандиозни представления на трупата от 17.30 и от 21.00, които емоционално наситиха хилядната публика.

Възрастовата граница бе неопределена, но всички бяха еднакво съсредоточени в бързината и лекотата, с която стъпват 90-те танцьори на сцената. Изкуството да движиш в перфектен ритъм изваяното си тяло, да събереш погледите на всички присъстващи, да изиграеш спектакъл, и без думи, само с танци да те разберат – това ни показа трупата на Майкъл Флетли.



Борбата между добро и зло, в случая между руса и черна жена за един мъж, продължи два часа.

Трупата пристигна рано сутринта на 3 Юни с няколко камиона апаратура, необходими костюми, както и лични килими за танци, за да представи за втори път на българска сцена своя пътуващ спектакъл, който ще ни „държи влага” до следващия им концерт.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 3 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 4 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?